Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretek sakkozni, megis...

Szeretek sakkozni, megis mikor kerdezik, hogy mit sportolok es ezt felelem akkor kinevetnek. Miert?

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Szép sport.Én pingpongozok is.

Nem érdekel mit gondol a pár felfújt vizes izomagyú.

2021. okt. 27. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Mert sokan azt hiszik, hogy a sport a testmozgás szinonimája.
2021. okt. 27. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Mert nem sport, hanem verseny. Nem kisebbíti az érdemeit, de szerintem csak kisebbrendűségi komplexusos versenyzők/játékosok kezdték el sportnak nevezni ezt is, a videojátékozást is, stb., manapság meg annak a korát éljük, amikor ha rámondod a kékre, hogy piros, akkor az piros, ha belekékülsz is, különben kirekesztő bigott szar vagy.
2021. okt. 27. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:
3#... neked tuti van valami bajod,keress fel egy dokit
2021. okt. 27. 22:29
 5/5 anonim válasza:
0%

Az egy társas játék. Ennyi erővel a telefonon játszott játékot is lehet mondani. De ezt tudod te is szerintem. Sakkozással nem mozgatsz meg semmilyen izmot.

Szokták mondani ha diéta mellett nem sportolsz akkor nem ér semmit. Nem lesz érdemleges fogyás. Te mondanád sportolsz mert sakkozni szoktál...

2021. nov. 4. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!