Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van lassú, de biztonságos...

Van lassú, de biztonságos módszer online tippmixre? 19 éves egyetemista vagyok, és szeretném, ha a 30-as éveim elejére már lenne valamicske pénzügyi hátterem. 50 ezret fizettem be pár napja Tippmixprora, szeretnék később ebből a pénzből autót venni.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy keveseknek jön össze, szerencse is kell hozzá. De szeretném látni, hogy pár év múlva a nyereményegyenlegemen ott díszelegne a 10 millió forint minimum. Csakis ebből az 50 ezer tőkéből. Le lehet hurrogni, hogy nem éri meg, de rendes tanácsnak jobban örülnék. Ha havi pár 10 ezret ki tudok venni, már megéri csinálni. Van aki ebből él meg. Szóval bárkinek sikerülhet, ha okosan csinálja. Egyébként hétfőn fizettem be, most tartok 63 ezernél, tehát 13k pluszban.

2021. okt. 22. 16:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
Egyébként itt gyakorin senki nincs aki ebből élne, vagy milliós összegeket venne ki. Mindenki csak bohóckodik, és abba is biztos vagyok hogy az emberek 100%-a mínuszos. Én is csak hobbiból fogadok 1-2 ezer forintért. A szerencsejátékra sajnos nem lehet alapozni. Én is órákat töltöttem statisztikák elemzésével, mire megszületett a tökéletes tipp az adott meccsre, elkezdődött a meccs, és jött a nagy koppanás hogy semmi nem úgy alakul a meccsen ahogy ennek kellett volna. Persze nagyon szép és jó, hogy te kitalálsz egy stratégiát, és előre levezeted hogy mennyit fogsz nyerni, meg neked 10 millió lesz, de garantálom hogy szinte semmi nem úgy fog alakulni ahogy eltervezi az ember.
2021. okt. 23. 11:25
 12/25 anonim ***** válasza:
27%

Homo ,azt tudod ,hogy az alap az ,hogy ne légy kapzsi.

Na, ezt a legnehezebb betartani.

A franc föltette , a házát,meg 1 kendert.

Mit gondolsz ,melyik nyert?

A kender.

30 éves volt.

2021. okt. 23. 20:35
 13/25 anonim ***** válasza:
39%
Van. Nagy bankrollal sok jó tippadót kell követni. Sok sok tízmilliót ki lehet ebből szedni.
2021. okt. 26. 01:33
 14/25 anonim válasza:
100%
Én alapból élő meccsekre fogadok. Csak a focihoz, a Forma1-hez, meg a snookerhez értek, a többit bottal sem piszkálom. Megvolt a tanulólecke, és most nagyon figyelek. Úgy indult, hogy megfogadtam anno, hogy Rosberg nyer, 1,14-es odds volt rá kb. 6 futammal a vége előtt, a sajtója az volt, hogy innen sétagalopp. Ehhez képest utolsó percig izgultam, de bejött. Ez elgondolkoztatott, és elkezdtem mélyebben foglalkozni a dologgal. Ma mérsékelten pozitívban vagyok. Tudom, hogy számok érdekelnének mindenkit, de felesleges. Ezt mindenkinek a saját kockázattűrő képessége, IQ-ja, és persze a pénz határozza meg.
2021. dec. 6. 09:30
 15/25 anonim ***** válasza:
75%

Homo.

Tesla napi 19 órát dolgozott.

Szegényen halt meg.

Te meg 0.000000 tudással akarsz milla lenni???

2023. febr. 7. 09:31
 16/25 A kérdező kommentje:
Tesla sok hasznos dolgot feltalált, de az életművének nagy része értelmetlen, tele van kamuval. Nem talált fel ingyen áramot, és pl nem fogadta el az atomok létezését, ami már bizonyított tény volt időskorára. A gazdagok többsége még egy ingyenélő szar, én is szeretnèk az lenni. Nem érdemlem meg kevésbé, mint ők.
2023. febr. 8. 10:53
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

50 ezerből 10 millió 1 év alatt megcsinálható. 1,10 az 56. hatványon az 200-as odds, 50.000 x 200 = 10.000.000.

Stratégia: Minden héten a sok ezer eseményből kiválasztani egy darab tuti 1,10-es oddsot (nem lehetetlen) és felrakni rá az előző heti teljes nyereményt 50 ezerről indulva. 56 hét, azaz 1 év és 1 hónap múlva meglesz a kívánt összeg.

2023. febr. 8. 11:59
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Őket tudom ajánlani, nekem bevált, amíg nem korlátoztak. Kb 4000ft/téttel 2 hónap alatt 500kt össze tudsz szedni. De mindent megtalálsz az oldalukon.

2023. febr. 8. 16:07
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
17-es, az ilyen alacsony szorzósak sem jönnek be mindig, épp ez az egyik nagy szopás benne.
2023. júl. 12. 17:00
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Aki egy teljes heti kínálatból, az irgalmatlanul sok eseményből nem tud összekaparni egy darab nyomorult 1,10-es nyerő oddsot, az ne is akarjon sportfogadással foglalkozni...
2023. júl. 12. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!