Sportolni szeretnék, nem leszek fáradt a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Előre is elnézést a kérdésért, mert lehet hogy a válasz sokaknak egyértelmű. Soha életemben nem sportoltam, még tesiből is fel voltam mentve, így 37 évesen viszont szeretnék életmódot váltani. A táplálkozásomat már formálom egy ideje, a mozgásra most szántam el magam.Egyelőre nagyobb sétákat teszek, de szeretnék futni (kocogni), illetve eljárnék jógázni. Éppen munkahelyváltásban vagyok, nem leszek fáradtabb a munkahelyemen mint egyébként, ha beiktatom a sportot? Köszi a válaszokat!2021. okt. 9. 20:35
1/7 anonim válasza:
Pont hogy energikusabb leszel tőle.
2/7 anonim válasza:
Nekem a sport rendbe tette az alvásom. Csak szánd rá az időt a normális étkezésre és pihenésre és akkor nem lesz gond.
3/7 anonim válasza:
Én munka előtt szoktam futni és nem vagyok utána fáradt, pont hogy jobb közérzetem van egész nap, mint amikor pihenőnapot tartok.
5/7 anonim válasza:
sportolj munka után. Ne hajtsd szét magad.
A jogával amugy sem fog menni a széthajtás. De a lényeg csak lazán ameddig jól érzed magad.
6/7 A kérdező kommentje:
3 műszakban leszek, sajnos utána nem lesz mindig megoldható. Köszi a válaszokat!
2021. okt. 12. 11:15
7/7 anonim válasza:
A futás/kocogás az mindig belefér meló után. Csak vinni kell a futó ruhát,es kell egy jó batyu is.
Ez jól megoldható,mert egyik sem olyan sport amihez feltétlenül haza kell menni és csak az otthoni előkèszeület után indulhatsz.
Mint mondjuk a motocross.
A jogával lesznek problémák de szerintem ha találsz olyan studio ahol van délelőtt és délután is óra...márha nem otthon hajtogatod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!