Hány törölközőt használtok edzéshez?
Figyelt kérdés
Egy héten háromszor edzek, és alkalomként két törölközőt használok. Egyet edzés közben teszek a gépekre, egyet pedig utána fürdéshez. Viszot így kicsit sok, hogy kb naponta mosnom kell, hogy mindig tiszta törölközőm legyen. Hogyan lehetne ezt másképp megoldani?2021. okt. 6. 18:59
1/8 anonim válasza:
Egyet használok, amit a gépekre rakok. Otthon fürdök, ugyanazzal a türülközök mint amúgy otthon. Az edzőtermit minden hétvégén mosom. Annyit simán kibír, még nem lesz büdös. Gondolj csak vissza a középiskolás tesiórákra. Fiúk között szinte kivétel nélkül az volt a szokás, hogy év elején be lett rakva egy póló a tornazsákba, és mosás nélkül jó volt az 1 éven keresztül. Pontosabban ki volt az "mosva", néha órák előtt le volt fektetve a földre, és jól át lett fújva spray-vel. Ha akkor kibírt egy évet egy póló amibe minden nap beleizzadtunk, akkor egy törülköző is ki fog 7 napot.
2/8 anonim válasza:
Én kb egy törölközőt használok 1-2 hétig és zuhanyozni meg otthon szoktam. Szerintem fölösleges minden edzés után mosni ha nem izzadsz meg nagyon. Ha megszagolod otthon és nem büdös akkor simán használhatos 1 hétig.
3/8 anonim válasza:
Én 6 törölközőt használok egy edzésen el
4/8 anonim válasza:
Én egyet használok csak, és kb. 2-3 edzés után megy a szennyesbe.
5/8 anonim válasza:
Azért aki nem használ 3 vagy 4 törölközőt az szégyellje magát.
Nem csoda, hogy sok ember után tiszta retek minden pad.
Én elég higiénia párti vagyok. 6-8-at használok.
Edzésfajtától függ.
6/8 anonim válasza:
Mióta van ez a törölközőmánia? 2014-ben voltam utoljára edzőteremben. 3 éven keresztül jártam, heti 4 nap átlagosan egy megyeszékhelyen található elég nagy terembe. Soha, egyetlen egyszer sem láttam, hogy bárki használt volna törölközőt.
7/8 anonim válasza:
En minden sorozathoz masikat. Zuhanyzashoz pedig 3at. Otthon kulon szekreny es mosogep van a torolkozoknek illetve 3fos thai szemelyzet. Egy mos meg tereget, egy vasal egy meg hajtogat.
8/8 anonim válasza:
Otthon én kettőt használok. Egyet leteszek az ágyra, a másikkal megtörlöm magamat, de van hogy mind a kettőt leteszem, ha olyan gyakorlat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!