Túrázók, ti mit tesztek, hogy ne fájduljon meg a lábatok pár km után?
Figyelt kérdés
Nagyon kényelmes a túracipőm, amihez vettem jó kis túra zoknit is, mégis 10-12km után elkezd fájni a talpam. Nektek van erre bevált praktikátok vagy egyszerűen csak én vagyok így összerakva? Érdemes lenne kipróbálnom mondjuk egy zselés vagy egyéb/más talpbetétet? Megoldaná a problémát?2021. szept. 1. 15:37
1/6 anonim válasza:
Sajnos tanácstalan vagyok. Én nagyon edzetlen vagyok, tehát max havi 2x megysk túrázni, ilyen 10-15(-20) km szakaszokat meg 3 havonta, félévente. Mégsem tapasztaltam sosem ilyet. A vádlim az szokott fejni, ha mászós a túra 😃 de talpam az nem. Cipőből mega legolcsóbbat vetgem, amire rá volt írva, hogy vízálló. Most páréves. Columbia. Előtte Merrellek voltak, azokat is imádtam (most is működnek, kertészkedős pakolós munkálkodós...). Sőt, én annyira szeretem ezeket a túracsukákat a kényelem miatt, hogy télire is ezeket hordom. Kényelmes, és nem rohad bele a láb, és még vízálló is. Imádom. Nincs talpfájás, nem tudok segíteni sajnos.
3/6 pbarni válasza:
Zselés talpbetétet próbald ki, nekem bevált. Sokkal kényelmesebb vele.
4/6 A kérdező kommentje:
Talpam, elől is, de hátul is a sarkamnál. Zselés talpbetétet kifogom próbálni, remélem megoldja, köszönöm a válaszokat!
2021. szept. 2. 14:36
5/6 anonim válasza:
Lúd talp?
Amúgy nekem nem volt talpas fájdalmam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!