Küzdősportok közül melyik a legjobb nekem?
sok éve kajakozok versenyszinten de szeretném abbahagyni, viszont a sportolást nem. valamelyik küzdősportra szeretnék váltani. olyan küzdősportot akarok, amelyiknek nagy sportértéke van és ahol kemény full kontakt sparring van.
néztem az oldalon sok régebbi küzdősportos kérdést meg választ és vannak nagyon értelmes hozzászólások is, de sok bugyutaságot is olvastam úgyhogy nem tudok dönteni egyelőre. nem versenyézésre kell és nem önvédelemre, tényleg csak a sportérték miatt. szerintem nem lehet magad megvédeni küzdősporttal az utcán ha balhé van, de szerencsére nem afganisztánba lakok, hanem magyarországon úgyhogy úgysem fogok soha balhéba kerülni az utcán. amúgy is elég nagydarab vagyok, szóval még sosem kötöttek belém és szerintem nem is fognak.
pesti vagyok szóval szinte bármilyen küzdősport szóba kerülhet. viszont wing tsunt és társait ne is ajánljátok mert azok nem érdekelnek. 19/f
Bocsi az offert kérdező, de én is pont így állok hozzá, és én is szeretnék elkezdeni egy küzdősportot.
Sokan írtátok a boxot, de nekem hiányzona a rúgás, a Savate-ról mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!