Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy hívják azt az elliptikus...

Hogy hívják azt az elliptikus trénert,amelyik oldalt is mozgatható? Megnevezésben hogy különböztetik meg?

Figyelt kérdés
A csípőm miatt kéne ilyen fajta és Youtubeon láttam ilyet, de azt már nem forgalmazzák.
2021. aug. 27. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Be tudod linkelni, mire gondolsz? Ide jöhet nyugodtan a vidi, nem számít reklámnak.
2021. aug. 27. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
2021. aug. 27. 22:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jónak tűnik főleg az első, de amire gondolok egy olcsóbb fajta és olyan mozdulatot tesz lehetővé amikor az ember terpeszbe áll és vissza és sima síelő féle mozgást is. Keresem a vidit...
2021. aug. 28. 12:19
 4/8 A kérdező kommentje:
"Innovagoods ellipt. tréner edzéstervvel"(akciosvasarlas.hu) FBon találtam... Mivel ők már nem forgalmazzák ezért "név" ( mármint hogy mit tud) szerint szeretnék keresni hasonlót.
2021. aug. 28. 12:32
 5/8 A kérdező kommentje:
A Bibishop.hu-n is volt nemrég szűnt meg náluk a forgalmazása 😈
2021. aug. 28. 12:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Hátha valakit érdekel(megtaláltam😉) Crosswalker-nek hívják és sajnos 60 fölött van az ára(keresek tovább hátha van olcsóbb is)
2021. aug. 28. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:

crosswalker..... na ahhoz nekem nem kell gép, csak egy fél tálca sör! :DDDD

Akkor a laterális izé az nem az... hogy mennyi ilyen dolog van... nem is tudom már követni.

2021. aug. 28. 13:30
 8/8 A kérdező kommentje:

Az Electronic star.hu forgalmaz ilyet de annyi rossz vélemény van róluk hogy megfontolom...

Fél tálca sör😆 nem zárja ki egyik a másikat

2021. aug. 28. 16:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!