Fehérjeport tejbe tenni - van ennek jelentősége az izmokba történő beépülés szempontjából, ha mondjuk tejsavófehérjéről beszélünk?
Alapból vízzel kéne inni.
jó lenne a gyógyíthatatlan fajta izomsorvadásos beteg leépülésének lassítására? -> ez is csak sima fehérje.... mint például a csirkemell, szóval annyira lenne rá jó mint a csirkemell vagy a hal vagy a tojás.
"Én úgy tudom, hogy az izmok fehérjéből, szőlőcukorból és vízből épülnek fel."
Hát eléggé rosszul tudod ... nem pont ezek a fő alkot elemek , kivéve a fehérjét... Fehérjébe mehet a szőlőcukor , de ch-s tömegnövelőbe nem kellene...
A Tej attól hogy még fehér még nincs benne fehérje ( ha van is az elhanyagolható )
Keverést meg vízben kellene.. Mikróba melegítesz vizet.. utána belerakod , összekevered ... berakod a hűtőbe és mire le edzettél akkorra már le is hűlt... Nem ártana am utána olvasni a dolgoknak...
nem kell mikrózni, minek ennyit bajlódni most komolyan???
amugy a natúr fehérjeporrol az a véleményem, hogy totál mindegy lenne ha kávéba való tejport innál, nem igaz mennyi ember van aki beveszi a neten rendelhető reklámokat. Én is csinálhatnék egy oldalt, és a sok hülyének eladhatnék cimke nélküli dobozban akármit ha azt írnám róla hogy fehérjepor.
Sokan isszák tejjel, de alapvetően, gyorsabb és jobb az emészthetősége vízzel, anyagcsere függő.
Köszi a válaszokat. Azóta kipróbáltam a natúr fehérjeport vízzel is, úgyis iható. Nyilván tejjel finomabb, de nem a finomsága miatt iszom.
Az jutott eszembe - csak ezt eddig elfelejtettem megírni - hogy a fehérjeport nem szabad meleg vízben elkeverni, mert 40 C fok felett a fehérjék elpusztulnak. Én is max. langyos vízben keverem el.
Azt viszont továbbra sem tudom, hogyha van az a beteg, akinek a teste folyamatosan bontja le az izmát, akkor miért ne lassíthatná a lebontás folyamatát az, ha ilyent iszik? Hiszen a fehérje beépül az izmokba, amit megint lebont, de így időt nyer, mivel folyamatosan építi be a fehérjét magába ezzel a fehérjeporral, amit persze folyamatosan bont le a teste, de legalább addig is életben marad. Miért ne működhetne? (Orvosok nem tudták megmondani.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!