Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy ájulásig...

Lehetséges, hogy ájulásig edzek amíg meg nem áll a szívem?

Figyelt kérdés

Életem szerelme elhagyott én pedig magambs zuhantam. Úgy volt, hogy elkezdek miatta edzeni.... De már nincs ambícióm nélküle... Ám... Felmerült a gondolat hogy edzésben akarok meghalni.

Lehetséges ez?

2021. aug. 18. 00:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Dehogy.Bár én szívbeteg vagyok, régebben tudtam volna ilyet produkálni. Durvább kardiótól elájultam olyan magas volt a pulzusom.
2021. aug. 18. 00:30
 2/11 anonim válasza:
68%

Hamarabb elájulnál az oxigénhiánytól.

Aki kidob az nem lehet az életed szerelme. Szerintem haljon meg inkább ő, te meg élj egy jó életet.

2021. aug. 18. 00:31
 3/11 anonim válasza:
92%
Butus vagy :D nem hiszem belehalhatsz abba. Maximum a fáradságba összeesel, de utána felfogsz ébredni. Tudom mennyire fáj. Mindannyian megéltük. Sőt, hogy elmondjam neked. Az én életem szerelme is most hagyott el, 26F vagyok, és méghozzá az egyik barátom karjaiba menekült :). Nem feltétlenül én voltam a hibás, hanem egyszerűen másba beleszeretett. Ez csakis az jelenti, minket nem egymásnak teremtett a sors. Hiába akartam vele leélni az életem. Most már tudom mégse ő az igazi. De ehez kell legalább 1 hónap hogy úgy lásd a dolgokat mint én. De mindenképp első lépésnek azt javaslom ami nekem sokat segített, hogy letöröltem a számát, email cimét, letiltottam facebookon, instagrammon. Ne feledd, az első lépés a felejtéshez, ha nem láthatod a személyt bármennyire is szeretnéd. Nagyon nehéz az elején, de sikerülni fog. Én is sokat gondolkodtam öngyilkos legyek, de a barátaim segítettek és beleverték a fejembe, hogy mégsem ő volt hozzám való.
2021. aug. 18. 00:35
 4/11 anonim válasza:
66%
Na, megjött a néhánnyal lentebb kérdező hisztis pasija, aki öngyilkos akar lenni? Welcome! ... +1 gyenge "férfi". Király.
2021. aug. 18. 00:47
 5/11 anonim válasza:
77%
inkább halj meg szexközbe
2021. aug. 18. 00:54
 6/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Egy nő nem ér annyit, hogy meghalj miatta, papa! Fel a fejjel, kitartás! Találsz mást, akivel jobb lesz! :)))
2021. aug. 18. 01:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy belehalnál, viszont ezzel boztos, hogy csomó feszkót leadnál, és még tennél is közben az egészségedért/kinézetedért, úgyhogy én támogatom. Gondolj arra, hogy ha edzel, nemsokára kva jól fogsz kinézni, ő meg majd átkozhatja magát, amiért eldobott. Motiváljon ez. 😉
2021. aug. 18. 02:21
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Ha van valami rejtett szívbajod, megállhat a szíved. Nem biztos, hogy meg is halsz, ma már gyorsan kiér a mentő. Lehet egy oxigén hiányos állapot az agyban. Maradandó agyi károsodással élhetsz még száz évig, csak lehet hogy nem fogsz tudni beszélni, nem lesz rövidtávú memóriád, nem tudsz hazatalálni a boltból, nem tudsz írni, olvasni, mert elfelejted a betűket. Ha neked ez megéri...
2021. aug. 18. 05:56
 9/11 anonim válasza:
15%
kattos vagy.
2021. aug. 18. 07:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy jó kemény edzés kitisztítja a fejed. De belehalni nem fogsz, hacsak nincs szívbetegséged. Az edzésbe vágj bele, de valami erősítésbe, súlyokkal... stb. Másnap az izomláztól nem a szakításon fogsz kattogni.
2021. aug. 18. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!