Szerintetek mit hoz ki belőlem ez a 3 fajta scitec termék? (kép)
szóval. erről a 3 termékről lenne szó
és így néz ki jelenleg a testem:
hasznomra válhatnak a termékek? milyen növekedést fognak eredményezni? nemfogok tőlük aránytalanul meghízni?
Remélem lesz valaki olyan kedves, hogy elmagyarázza a dolgokat én nem teszem meg.
Az biztos, hogy szedhetsz bármit ha az étkezés alapjába véve rossz akkor nem fog javítani semmi a helyzeten.
jajj, ugye még nem vetted meg?
Ezek a képeid alapján nem neked valók még. Korod, súlyod, edzésterved, étrended és célod írd le. Utána már lehet valamit kezdeni.
írtam az új kérdésedhez is, de azért itt is kifejtem.
a képed alapján neked még bőven feleslegesek az alábbi termékek. Nyilván vannak ott a táplálkozásban nagyobb hibák, előbb azokat kellene orvosolni. Ezek helyett inkább vegyél fehérjét, maltodextrint és dextrózt. Ezek mehetnek edzés után. Reggel pedig zab a fehérje mellé, reggeli turmixba. Kreatinból pedig kezdésnek én kipróbálnék egy sima monohidrátot. Ezek amiket linkeltél a "milyen táplálékkiegészítőt szedjünk" lista végén vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!