Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez normális fájó hát?

Ez normális fájó hát?

Figyelt kérdés

Elkezdtem futni meg fekvenyomni, sulyzózni, úgy hogy egyik nap súlyzózás, meg csinálok 3x 15 mellre meg 3x15 fekvenyomásba vagy ameddig bírom (nem nehéz súlyokkal) meg ügyelek rá hogy még az elején vagyok, ne vigyem túlzásba. Másik nap meg futok, nem nagy távokat kb úgy 20-25 percet, és szinte kocogok, futás elött be szoktam melegíteni meg le nyújtani, harmadik nap meg pihenek és így kezdem elölről. Már kb 1 hete csinálom így, most elkezdtem futni ma, de bele nyilalt a fájdalom a hátamba minden egyes lépésnél, mintha le akarna szakadni, nagyon szr..

Túl erőltettem? Hogy folytassam tovább? Vagy most álljak le vele amíg meg nem gyógyul a hátam?

2021. aug. 4. 19:00
 1/1 anonim ***** válasza:
A fájdalom sosem normális, nyilvánvaló hogy túlerőltetted magad. Pihenés kell néhány napig, max. séta, úszás, biciklizés.
2021. aug. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!