Hogyan lehetne ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni kézből hasból derékból és arcból. Tudom jöhetnének azok a válaszok hogy diéta, igen ám már egyszer dietaztam de anyukamnak nem nagyon volt ram ideje es figyelni hogy eszek, parolt zoldsegek főtt hus es egyéb ilyeneket ettem de volt hogy nem kívántam és kevés étel bevitel miatt össze estem és azóta hallani se akar arról hogy újra diétázni kezdjek. Csokit havonta 2x eszek kb chipset 1x vizet iszok néha heti 1 kávé. Kiskorú vagyok ezért is utálják a diétát nálam. Valami torna gyakorlat ami esetleg tudna segíteni?2021. aug. 2. 16:03
1/3 anonim válasza:
Személyi edző, táplálkozási tanácsadó, dietetikus, pszichológus (szüleidnek is). Ja és DIÉTA!
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell ennyi embernek fizetned ha fogyni akarsz. Egyél kicsit kevesebb kalóriát és járj el mozogni ahogy kedved tartja (kardio, gym, vagy ha valamilyen sportág tetszik)
Pszichológushoz tényleg elmehetsz 1-2szer, de az senkinek sem árt, ha mentálisan teljesen ép vagy akkor is segít
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm (:
2021. aug. 4. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!