Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehet belőlem így hiteles...

Lehet belőlem így hiteles személyi edző?

Figyelt kérdés

Egész gyerekkoromban kövér voltam, amit nagyon sokáig próbáltam elfogadni ahelyett, hogy tettem volna ellene. Aztán elvesztettem az egyik hozzátartozómat az extrém túlsúlyának a szövődményei miatt. Utána évekig depresszióval küzdöttem és kb. még 20 kg-ot felszedtem közben.

Azóta sikerült összeszednem magamat és nagyon fontos része lett az életemnek az egészségtudatosság meg a mozgás. Rengeteg kilót leadtam, még egy pár hátravan, de így azzal sem lesz gondom. Fejben nagyon nehéz volt eljutnom oda, hogy változtassak a régi, rossz szokásaimon és így utólag már látom, hogy nem olyan nagy dolog a fogyás, de sokaknak mégis nehézséget okoz.

Elhatároztam, hogyha magamon sikerül segíteni és egyszer nagyjából majd "késznek" tekinthetem a testemet (ami nyilván sosem lesz kész, mert mindig lesz min dolgozni) akkor szeretnék másoknak is segíteni a fogyásban. Az ilyen pár hónapos okj-s képzésekkel azért vannak fenntartásaim, arra viszont még nem érzem az affinitást, hogy egy TE szakot elvégezzek, pedig lehet, hogy ez lenne majd a normális, járható út.

Igazából függetlenül attól, hogy okj-s képzést vagy egyetemet végeznék, szerintetek lehetnék hiteles személyi edző a fogyni akarók számára, ha az elején csak a saját sikeremet tudnám felmutatni nekik?

2021. aug. 2. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy iszonyúan telített a szakma, dunát lehetne vele rekeszteni.
2021. aug. 2. 13:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem főállásban szeretném csinálni, hanem főállás mellett szabadidőmben. Nem terveznék ebből megélni eleinte, csak szeretnék segíteni másoknak (nyilván megfelelő tudás és tapasztalat megszerzése után), de gondolom a kliensek bizalmát csak akkor lehetne megnyerni, ha fel is tudok mutatni valamit. Kérdés, hogy kezdéshez elég lenne-e a saját fogyásom, mivel nem versenyre készülő erőemelőket akarnék edzeni, hanem olyan embereket, akik fogyni szeretnének.

Főállásban max akkor gondolkodnék ilyenen, ha lenne valami reputációm, szóval mindenképpen kicsiben szeretném kezdeni.

2021. aug. 2. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!