Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Harcművészetek előnyei?

Harcművészetek előnyei?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aikidó esetleg karate edzésnek hosszú vagy rövid távon milyen pozitív hatása van?

2021. aug. 1. 15:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Számomra annyiban volt hasznos, hogy metanultam esni. Persze a verekedésekben teljesen aikidozva semmire nem jutsz, de ha sikerül elkapnod a kezét, akkor egy kotegaeshi-val simán földre küldöd.

Az aikidoban nincsenek versenyek se. Ha lazább, átmozgató edzésre vágysz, ami "menőbb", mint a jóga, akkor ez a te sportod. Ha verekedni akarsz, akkor judo, karate, birkózas, box, stb...

2021. aug. 3. 23:18
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

"ha sikerül elkapnod a kezét"

Amig te két kézzel a elkapott kezén matatsz a másikkal lever egy olyan maflást...

2021. aug. 4. 20:55
 13/24 anonim válasza:
65%
Szerintem az itteniek közül senki nem volt még jó aikido edzésen. A kibillent ember nem ver le semmilyen maflást senkinek. Próbál nem elesni, mikor eldobják.
2021. aug. 25. 23:17
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjuk már ezt a kibillent embert. Próbálj meg egy ökölvívót kibillenteni.
2021. aug. 25. 23:30
 15/24 anonim válasza:
59%

Csak mondom hogy boksz + aikido a 2 amire járok.

Heti 4-5 napot szoktam edzeni.

Nem tudom mások milyen dojoba járnak, de nálunk teljesen mindegy hogy valaki bokszol vagy nem, mindenkit eldobnak.

2021. aug. 26. 10:02
 16/24 anonim ***** válasza:
14- es egy aikidos lehet nem, de egy jo birkozo vagy judos, az okolvivot is ugy veri bele a foldbe ahogy nem akarja. Es meg mielott irnad, hogy mire kozelmegy leuti, nem nem fogja leutni az esetek 70-80% ban. Lasd ketrecharc, Khabib...
2021. aug. 28. 13:55
 17/24 anonim ***** válasza:

Az élet már megadta a választ az elméleti okoskodásodra.

A cigány gyerek ökölvívás edzésre jár nem birkózni. Azon egyszerű oknál fogva hogy azzat tudja megvédeni magát az utcán nem mindenféle bohóckodással.

2021. aug. 28. 15:20
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
17 es mire adta meg az elet a valaszt? A ciganyok azert jarnak boxra, mert a primitiv agyuk csak azt ismeri, es konnyebb korulallni egy embert tobben es lesorozni mert ugyebar a 80% uk tobben jon. A masik, hogy ok nem onvedelembol jarnak oda mar aki, hanem hogy az ott megtanultakat a gyenge sportmult nelkuli emberek ellen menoskodjenek. Kivancsi lennek melyik verne le egy kozepmezonyben levo birkozot 1v1 be. Harmadik, hogy ha te bohockodasnak tartod a cselgancsot vagy birkozast menj le egy edzesre nyugodtan a 12 eves birkozo gyerek ugy vagna a szonyegbe hogy azt hinned a szemeid a segglyukadra kerultek
2021. aug. 28. 17:52
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
18 as vagyok a temara visszaterve az okolvivas az egy kivalo sport es az is megalja a helyet utcan, mielott valaki azt hinne hogy a box ellen vagyok az nem igaz, en az ellen vagyok hogy manapsag mar minden cigo tysonnak hiszi magat attol hogy papucsozgat a pincebe a testvereivel. Van ez a tabor, a masik tabor ( akik egyebkent tudnak is valamit) azok nem a bortonbe meg a gettoba papucsoznak, hanem normalis edzovel egy rendes szakosztalyba, akik meg igazan tudnak bunyozni azok utcan nem fognak ezzel visszaelni. Nem tudom lattatok e a videot mikor a nagypofaju ciganygyerek ratamadt a BV- sre hat a bortonor sem volt egy nagy bunyos, de még igy sem birt vele a hulye cigany aki amugy baromi kemenynek hitte magat. Ennyit a nagy verrol meg a getto boxrol
2021. aug. 28. 20:47
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
En az aikidot ajanlom. Maig meglepődök, hogy a 2 danos, max 150 centis, 50 kilós nő úgy tud földreküldeni, hogy szinte hozzám se ér. Pedig 190 cm magas vagyok és 120 kg és néha megpróbálkozok azzal, hogy keményen beleállok, erősen fogom, de mire eszbekapok már a földön fekszek.
2021. szept. 12. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!