Az energiaitalnak jobb hatása van, mint a kávénak, kólának?
Ha már rombolni kell a szervezetet, akkor kávét vagy kólát tolok, de most wotozok keményen. Éjjelre reggelig akarok játszani. Jó ilyenkor nyáron 1-1 energiaitalt betolni? Jobb hatása van mint a kávének?
Nem merek válasz nélkül egyet sem inni, mert olvastam hogy már egy doboz is roncsolja láthatóan az ereket. Megéri?
Kedves első: bizony egy doboztól is lehet baj.
Én nem tudtam, hogy vérnyomásos vagyok. Életemben először ittam energiaitalt, egy dobozzal, és utána olyan szinten rosszul lettem, hogy majdnem szívrohamot kaptam. Köszönhetően az energiaitalnak, 190/130-as vérnyomásom lett.
5 ezt meg tudom erősíteni. Pont ettől félek én is. Már egyetlen doboz is tönkreteszi az ereket. Én egyetemen vizsgák előtt ittam. Remélem nem mentem tönkre tőle
Szia!
Annyi a varázshatása, hogy inzumipókot fogsz érzékelni a konzisztens fogarasminderen. Amikor ez a féle osztódás reciprokolódik, a kávétejszín reakcióbaléphet a koffeinnel, találomra kicsapódik belőle az értékes, Au-t tartalmazó proteinköteg mellső részének hátulja.
Energiaitalnál ez a relatív kölcsönhatás a visszájára fordulhat, javíthatatlan károkat okozva a fogazatban, a test porcikáiban.
Fogyassz inkább napi 1 kávét!
Maradok őszinte híved
Don Fülig St. James
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!