Ki milyen sportot szeret űzni? És melyik évszakban?
Olyan értelemben hasznos lehet a box, hogy levezeti vele az ember a felgyülemlett felesleges feszültséget.
Nekem is ajánlották korábban, de én nem érzem szükségét, mert nem vagyok kifejezetten ideges alkat.
Karate - nincs egy éve, hogy elkezdtem, egyesületben, edzés minden évszakban van, télen dojoban, nyáron kint. Kirándulni szoktam még, ha az sportnak számít, télen nemigen, inkább nyáron és a köztes évszakokban. Illetve edzek otthon (szoba vagy kert), vagy néha elmegyek egy rövidet futni, ez évszakfüggetlen.
16/l
Nagyon szeretnék újra kerékpározni én is!!!
(Már nagyon régen kijöttem a gyakorlatból - egyszer majdnem elütött egy autó, hajszálon múlott az életem.)
Akkoriban kb. másfél évig nem mertem visszaülni. Pedig milyen felszabadító érzés volt száguldani rajta... :D
Egyelőre maradni fog majd a tánc, mint szimpatikus időtöltés. (Még idén karácsony előtt biztosan eljutok egy táncklubba.) Felívelő szakaszba kezdett kerülni az életem minden szempontból.
Ui: a kosárlabda, a vízilabda és a tenisz viszont nem szimpatikus sportágak számomra. Esetleg a sakkozást újrakezdeném (korábban egy régi ismerős tanította nekem, de már mindent elfelejtettem.)
A karatét még nem próbáltam sosem, de érdekes lehet.
Egyáltalán nem szeretném kizárni az életemből a harcművészetek gyakorlásának a lehetőségét.
"Olyan értelemben hasznos lehet a box, hogy levezeti vele az ember a felgyülemlett felesleges feszültséget."
Én például nem erre használom, nincs bennem feszkó. A box a legjobb sport ever. Tetőtől talpig mindened megedzi, legmagasabb sportértéke van, plusz megtanít bunyózni, mint állat.
A Darts is nagyon érdekes lehet.
Helyileg hol űzöd ezt a sportot kedves 8-as válaszoló - szabad kérdeznem egy konkrét címet?
Ui: gondolom, azért valamennyi pénzbe is kerül. Ha szeretnéd, privátban is levelezhetünk erről bővebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!