Szerintetek hány km-et fussak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elterveztem,hogy életmódot akarok változtatni,és elkezdtem edzeni újra.Azt szeretném kérdezni,hogy ti a helyemben hány km-et futnátok? Nem vagyok valami formában,de a BMI a "Normál" kategóriába sorolt,szóval túlsúlyos sem vagyok,csak vannak rajtam plusz kg-ék.Teljesen edzetlen sem vagyok,mivel elkezdtem már edzeni egy hete,online challenge formájában,szóval az izmaim legalább egy minimális formában be vannak mozgatva.És persze a futás mellett mást edzést csinálnék.Tudom,hogy úgy is én fogom érezni,hogy mennyit bírok,de szerintetek hány km körül gondolkodjak?2021. júl. 28. 21:02
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönön szépen mindkettőtöknek a választ,ment a zöld pacsi! Őszintén szólva a 10 km kicsit soknak hangzik elsőre,de majd egy idő után megpróbálom,viszont egyenlőre kevesebbnél maradok.:)
2021. júl. 29. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!