Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet az ideget kiölni a...

Hogy lehet az ideget kiölni a sípcsontbol? haverom mondta hogy ki lehet ölni valahogy hogy ne fájon amikor azzal rúgsz.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.

2021. júl. 27. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Műtéttel szerintem. De minek? A fájdalom bajt jelez. Szét fogod cseszni a sípcsontod.
2021. júl. 27. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=VXKBaVGWSk0&ab_channel=Houst..

Pont pár hete láttam ezt. Mocskos fájdalmasnak néz ki.

2021. júl. 27. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne rugdalozzal es akkor nem fog fajni :)
2021. júl. 27. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

"haverom mondta" - akkor nyomás, keresd meg őt és kérdezzed tőle.

.

Nem javaslom, de állítólag a ciánkáli kiöli a sípcsont idegét.

2021. júl. 27. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:

A 2.válaszoló jól mondja. Én küzdősportoltam elég sokáig, mi ott ezt ,,felület keményítés"-nek hívtuk. Sípcsont, alkar, ököl (bügykök), könyök (plusz comb és has, de az kicsit más).

Már 4 éve, hogy befejeztem, de még mindig van ez a ,,képességem". Múltkor futás közben elcsúsztam a betonon a könyökömön csúszva és semmi. 2 napja belerúgtam véletlen a súlytárcsába sípcsonttal, bedagadt, lett egy kék folt, de alig fájt.

Ha nem küzdősport miatt kell, akkor én nem ajánlom, mert rohadt fájdalmas és hosszú folyamat, valamint nem tart örökké.

2021. júl. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!