Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan sportot keresek,aminek...

Olyan sportot keresek,aminek segitségével jó alakom lesz. Eddig táncoltam és jógáztam. A küzdősportokon kívül mindenre nyitott vagyok. Tudnátok ilyet ajánlani? 16/L

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Falmászás
2021. júl. 27. 13:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazán jó alakod akkor lesz, ha többféle mozgásformát csinálsz egymás mellett.

Kell egy alap állóképesség, amit úszással, futással, biciklizéssel lehet megszerezni. Az úszás különösen jó, mindenedet megmozgatja, különösen ha mind a négy úszásnemet csinálod. Azon kívül ezek zsírégető sportok is.

Kell valami erősítés, hogy szép, kidolgozott izomzatot legyen. Mivel fiatal vagy, a saját testsúlyos edzést ajánlom. Most, nyáron, szabadtéri kondiparkban is edzhetsz.

A tánc jó alap, hogy nőies mozgásod legyen. Ha ezt már unod, lehet valami más, balett, jazzbalett, gumiasztal, műugrás, ... amihez kedved van.

2021. júl. 27. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig kipróbálnál egy kickboxot, többet másra nem is vágynál. Arról nem is beszélve, hogy legjobb mozgásforma.
2021. júl. 27. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is több mozgásforma kombinációját javaslom. Illetve - ha van lehetőséged - kipróbálhatod a lovaglást, jól átmozgat és formál főként deréktól lefelé. A tánc nagyon jó, kipróbálhatnád pl. az aerobikot, hiszen ritmusos, táncos jellegű, emellett formál, erősít.

Egyébként megkérdezhetem, miért ágálsz ennyire a küzdősportok ellen :)? Nem kötekedésből kérdem, csak csodálkozom. Van valami rossz tapasztalatod, vagy csak nem szimpatizálsz velük?

2021. júl. 27. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a saját testsúlyos és a súlyzós edzés vált be. De teniszezek is, az is nagyon jó.:)
2021. júl. 27. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!