Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elektromos rollerből milyen...

Elektromos rollerből milyen árkategóriájút érdemes venni?

Figyelt kérdés
80-100 ezerért is vannak már, azok is jók? Vagy érdemes kicsit többet rááldozni, akár 150-200 ezret, mert azok annyival többet tudnak, megbízhatóbbak, vagy nem érdemes annyiért? Van valakinek tapasztalata?

2021. júl. 14. 12:57
 1/2 anonim válasza:

Attól függ, mire használod. Nekem van egy Segway Ninebot Max G30D és egy Segway Ninebot KickScooter Air T15E. Az utóbbit használom munkába menet, mert kisebb, könnyebb, a tömegközlekedési eszközökre könnyebb feltenni, melóhelyen tárolni. A nagyobb nyilván erősebb, az aksi jobban bírja, kerekei felfújhatóak, így jobb a rugózása, komfortosabb vele menni, de a kicsi praktikusabb.

Ha csak azért veszed, hogy menj pár kört a környéken, akkor nem érdemes túl sokat költeni rá. Pár hét alatt megunod és csak porosodni fog.

2021. júl. 18. 10:25
 2/2 anonim válasza:
Nekem egy 150 ezer Ft körül vett Xiaomi m365-öm van. A fék szerintem elég rossz, de alapvetően a célnak megfelelne. Viszont kB minden második hónapban van vele valami baj. Néha random hiba, a kerekei már rég le vannak cserélve tömör gumira, annyira nem bírja a kátyúkat, a fék állandóan javitasra szorul, ha 2 hónapig nincs vele gond, már örülhetek. Egy év alatt legalabb 4szer volt szervizben, szerintem egy gyenge, széthulló konstrukció, pedig annyira nem gyalaztam meg. Ha tükörsima aszfalton használod, akkor talán rendben van, de esőt felejtsd el. Nem ajánlott kategória. A bolt zöld rollerei nagyon strapabírónak tűnnek, de az berlemeny, nem tudom mi a típusa.
2021. júl. 18. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!