Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mindenki lenyom skanderba...

Mindenki lenyom skanderba pedig van bennem erő csak nem tudom kihasználni van valami technika vagy mit csináljak hogy le tudjak nyomni mindenkit?

Figyelt kérdés
Köszönöm

2021. júl. 11. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán próbálkozz a szomszéd 10 éves kislányával (szülői engedéllyel!), hátha lesz egy kis sikerélményed. Ha mindenki lenyom, azt jelenti, gyenge vagy, az nem a technikán múlik.
2021. júl. 11. 11:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Fizesd le őket.Szerintem olyan nincs,hogy valaki mindenkit mindenkor le tud nyomni.

...................................................................

De tessék:

www.youtube.com/results?search_query=szkander+techni..

2021. júl. 11. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem mindenki csak
2021. júl. 11. 15:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Ugyan annyi évesek mint én
2021. júl. 11. 15:01
 5/5 anonim válasza:

Há gondolom akkor más terén vagy erős, az ember ugy lessz valamiben eros ha azt csinalja.

A sokat szkanderozol masokkal, gepen, vagy erosites a vall es karizmaidat, nezel egy videot mi a helyes tartas szkanderban, biztos hogy sokkaljobban fog menni.

2021. júl. 11. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!