Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igy lehetseges ket het alatt...

Igy lehetseges ket het alatt a sparga, vagy mar "kioregedtem belole"?

Figyelt kérdés
Most vagyok 23, 5 eves korom ota tancoltam, mozogtam, kb. masfel eve hagytam abba mindent a covid miatt, majd szeptembertol kezdem ujra. 12-13 eves korom ota tudtam spargazni, kozepiskolaban egy darabig mast sportoltam, ezert eltunt a hajlekonysagom, alig nyujtottam kb. 3 evig, de utana 2 het alatt ujra le tudtam menni, 18 evesen, szalagavatora, majd 1,5-2 ev kihagyas (sport volt, tanc es nyujtas nem) utan ujbol csak 2 het kellett hozza. Menne ez most is? Vissza tudom szerezni a hajlekonysagomat 2 het alatt is, vagy mar most keszuljek a szeptemberre, csinaljam lassabban? Hany eves koromig fog menni ez egyaltalan?
2021. júl. 8. 01:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

az hogy hány éves korig birod megcsinálni a spárgát az változó nézd meg van damme ő még mindig birja

amugy meg 1-2 hónap allatt ujból lent lehetsz spárgában

2021. júl. 8. 07:55
 2/2 Metionin ***** válasza:
100%

Az életkor nem számít, a balettoktatóm 70-en felül van és úgy spárgázik mint állat.

Én amondó vagyok, hogy kezdj el rá nyújtani már most, mert mi van ha meghúzod vagy ilyesmi, akkor tolódik mire újra meglesz.

2021. júl. 8. 21:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!