Szerintetek ez így jó? Vagy kéne még valamit csinálnom?
Figyelt kérdés
Most hagytam abba a sportot, amit eddig csináltam, és még nem tudom, hogy mit szeretnék csinálni, ezért elhatároztam, hogy elkezdek futni (és esetleg biciklizni). Már voltam is egyszer. 4 km-t futottam kb 25 perc alatt. Viszont most olvastam, hogy a futástól inkább fogyni lehet, azt pedig nem szeretnék, mert így is elég vékony vagyok. Csak azért kezdtem el, hogy azért valamit mégis mozogjak és formában maradjak + szeretek is futni. Szóval szerintetek ez így jó, vagy kéne még valami más edzést is csinálnom? Illetve a futás milyen alakot csinál? Tényleg nagyon lefogyaszt?
Lány vagyok, ha ez számít :D
2021. júl. 2. 19:44
1/2 anonim 

válasza:

Magától a futástól nem fogsz fogyni, csak ha ezzel kalóriadeficitbe kerülsz. Kezdésnek szerintem tök jó, csináld csak :)!
2/2 Laura Horváth 

válasza:

Te neked kell érezni, hogy elfáradtál e és hogy jó e vagy kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!