Nők futás közben hogyhogy ki vannak sminkelve?
Nem mind, de kb. fele-fele arányban látom hogy van akin egyáltalán nincs, de láttam terepfutó versenyek fotóin is hogy 30-50 km versenyek végén olyan szolidan sminkelt csajok azért vannak.
Hogy van ez lányok?
Nem értem, mi a kérdésed!
Van, akinek a smink hozzátartozik a felöltözöttséghez.
HA nekik így megfelel, akkor mi a problémád a dologgal?
Nem sminkelem magam, pláne nem futáshoz, edzéshez.
Én sem értem az ilyeneket. Tudom, hogy van aki jobban izzad és van aki kevésbé, de minden egészséges ember izzad, ha megkapja a megfelelő ingert hozzá. Aki pedig valaha az életében sminkes arccal kapott, az többet nem fogja felkenni magára a vakolatot edzéshez.
Tisztában vagyok vele, hogy megosztó ez a válasz, nem kötelező egyetérteni vele.
# 1
semmi problémám vele, csak érdekel hogy smink ilyen jól bírja az izzadást akár nyáron 30 fokban is egy versenyen?
Esetleg lehet sminktetoválás is.
Vagy speciális smink, ami nem problémás.
NEkem ugyan nem jutna eszembe, de ez mindenkinek magánügye
#5 nem a kommentedbe kötök bele, hanem csak kifejtem az ilyen nőkről a véleményem:
Ez így paradoxon. Sminkelik magukat, hogy mindig mindenhol tökéletesen nézzenek ki. Elmennek így edzeni, mert ugye a tökéletesség egyik látszata a szép alak. De a szép alakért dolgozni kell, viszont nem fog dolgozni, nehogy elfolyjon a sminkje. De ha nem edz, akkor nem lesz szép alakja... :D
#8 látom, te is csak olvasni tudsz, de megérteni nem.
Ja, meg néha beragad a Shift-ed, szerintem takarítsd ki két sminkelés között :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!