Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen kreatint ajánlotok?

Milyen kreatint ajánlotok?

Figyelt kérdés

Volt egy nagy kihagyásom,és mikor még edzettem akkor pumpfx volt a nyerő,de már látom hogy nem gyártják,ezért valami jót szeretnék....lehetőleg hasónló moduan lehessen elkésziteni mint a pumpfx ÉS MINIMUM olyan hatásfoku legyen

/az elkészitésére tehát ilyen vizbeöntöm és feloldódik -pezsgőtablette por formájába,"pezsgőpor"-/

Bármelyik gyártótól jöhet,de meglehesen kapni egy fitnesspontban vagy biotech boltban,annyit nemfogok érte mászkálni

2010. aug. 26. 16:44
1 2
 11/12 anonim válasza:

MHN kreatin miert nem jo? Boltban a feherjejuket egesz sok helyen lehet kapni.

Mondjuk Biotech kreatin se sokkal dragabb boltbol, de erdekelne valami epkezlab indoklas, hogy miert kellene azt valasztanom.

2010. aug. 28. 21:56
 12/12 clint ***** válasza:

aki kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy a kreatin monohidrát az kristályos elég nagy molekuláju anyag, még mikronizálva is.

Én ettől a gyártótól vettem egyszer és szinte liszt volt benne. Az emailemre meg azt válaszolták, hogy az általam használt eddigi termékek (universal, mhp, scitec, biotech, stb) nem voltak tiszták, de az övék az, és egy tiszta kreatin forma így néz ki.

Szóval egy magyar termék váltja meg a világot:D

Később sokat balhéztak a gyártó fehérjéje miatt is, ezért megváltoztatták a nevét(muscle bear volt mhn lett) és a külsejét. Nem hiszem, hogy az új külső alatt uj termékeket raktak.

2010. aug. 29. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!