Ha nagy a hasam, akkor is mazsorettezhetek?
Figyelt kérdés
A hasam elég nagy és kigömbölyödik, így el tudok kezdeni mazsorettezni?2021. jún. 26. 15:35
1/5 anonim válasza:
Ha téged nem gátol, miért ne kezdhetnél?
2/5 A kérdező kommentje:
De hogy például a bot nem ütközik bele, meg a feszes ruhákban nem nagyon feltűnő?
2021. jún. 26. 15:44
3/5 anonim válasza:
Csak feszélyez ez akkor téged. Pedig szerintem nem kellene aggódnod miatta, úgyis az ügyesség fog számítani.
Nem tudom beleütközik-e, a mazsorettanárral kellene ezt kipróbálnotok. Biztos tart felvételt akármikor. Ő úgyis jelzi, ha alkalmatlan volnál de az én barátnőm is duci volt kisebbnek, mégis végigmazsorettezte az általánosiskola felsőt.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik, hogy azért gömbölyödik ki, mert sok lenne rajtad a felesleg. Ez inkább genetikailag ilyen. Ha téged ez nem zavar a mozgásban (gondolom nem), akkor simán mazsorettezhetsz így. Nem hiszem, hogy bárki is szólna emiatt, nem genetikai űrlények űzhetik csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!