Döntetlent játszottunk a németekkel. Hol vannak most a hungarofób károgók?
Most milyen okot találtok, hogy lehessen károgni, meg szidni a magyar csapatot?
Hogy kiestünk?
A legutóbbi két vb győztessel és a legutóbbi eb győztessel voltunk egy csoportban. Innen egyáltalán nem szégyen kiesni. És nagyon közel volt, hogy továbbjussunk.
De persze most is lesz valami, ami nem jó, amiért lehet elégedetlenkedni.
Meg biztos előhozzátok majd az lgbt baromságot is. Meg, hogy magyarországot most mindenki utálja. Csak az a baj, hogy ez nem így van. Nézzétek meg a kommenteket például az mlsz instagram oldalán. Rengeteg külföldi gratulált.
És bunda sem lehet, hiszen végül sajnos nem jutottunk tovább.
Köszönöm, hogy a számba adsz dolgokat, de nincs rá szükségem. Ki mondta, hogy nem lettünk volna képesek továbbjutni, és hogy szükségszerűen ki kellet volna kapnunk?
Én azt mondom, hogy papíron gyengébb a magyar válogatott, és ezért szép eredmény a döntetlen a németek ellen. Ez pont hogy elismerés, nem tudom ettől miért lennék lenéző. És ti mondjátok, hogy realisták vagytok. Nem alacsonyak az elvárásaim, csalódott lettem volna, ha nem szerzünk pontot. De szereztünk, kettőt is.
"jó teljesítménynek tartja, ha az 2 ponttal, utolsó helyen kiesik"
Szomorú voltam, hogy kiestünk, és egyet értek abban, hogy egy kis szerencsével meglett volna az a továbbjutás. Szóval nem értem, ezen miért kell vitatkozni.
# 22 Ráadásul a franciák ellen is teljesen jól működött a betömörülő védelmünk és a kontrajátékunk. Szerintem is az a hungarofób meg a magyargyűlölő, aki ezek után ünnepel egy kiesést. Tovább lehetett volna jutni.
Tök fölösleges ez a hungarofóbozás, meg amikor azon versengenek, hogy ki a nagyobb turbómagyar, ez a magyarkodás, ami mint látjuk, egyáltalán nem a csapatról szól meg a magyarságról, csak egyes emberek öndicsérgetéséről, hogy ők magyarabbak, mint a többi magyar. Miközben pont ők sajnálják le a magyar csapatot, miközben semmivel nem rosszabbak a németeknél. A franciáknál kicsit érezhető volt, hogy az első körös győzelmük után jó volt nekik a döntetlen, de velük is teljesen partiban voltunk. Egyesek szeretik mindig mártírkodva döngetni a mellüket, lenézik a magyar csapatot, aztán már arra is verik magukat, ha lövünk egy gólt vagy szerzünk egy pontot. És aki ebben a hülyeségben nem vesz részt, az máris hungarofób... Miközben pont az ilyenek vetik meg legjobban a csapatot. Méghogy jobbak voltak a németek, dehogy voltak jobbak.
Azért "ünneplem a kiesést", mert egyáltalán nem a csapaton múlt, hanem a szerencsén, és a többi meccs eredményén. Ha csak a csapat teljesítményén múlt volna, akkor továbbjutunk.
"Méghogy jobbak voltak a németek, dehogy voltak jobbak"
De ki a f*szom mondta, hogy jobbak voltak?? Senki. Azt mondtam, hogy papíron jobb csapat. Nem azt, hogy jobban játszottak, mert nem játszottak jobban. Ha jobban játszottak volna, akkor nyertek volna. Mi játszottunk jobban, de szerencséjük volt, és így lett döntetlen.
SENKI NEM MONDTA, HOGY JOBBAN JÁTSZOTTAK
K*rvára elegem van abból, hogy azt állítjátok, hogy én ezt meg azt mondtam, miközben rohadtul nem.
Kérdező, sajnos teljesen mindegy, hogy milyen eredményt nyújt a magyar válogatott, a sok anti-magyarfocist nem lehet meggyőzni. A legtöbbjükbe ez lett belenevelve, hogy a magyar foci az szar, és a magyar foci az=politika. Ráadásul a többségük nem is ért a focihoz, annyit lát amit a sajtó eléjük vág: A magyarok 2 ponttal kiestek az eb-ről. Mivel gondolkozni nem tudnak, ezért reflexszerűen ordibálják, hogy mekkora sz*rok vagyunk, megint kiestünk.
Közben a csőlátás miatt olyan fontos tényeket nem vesznek észre, hogy egy olyan csoportból estünk ki 2 ponttal, amiben a jelenlegi világbajnok, a jelenlegi európa bajnok, és a volt világbajnok volt még. Történt mindez úgy, hogy már az elején leírt minket az egész világ. Aztán konkrétan olyan teljesítményt nyújtottunk, amire évtizedekig nem volt példa. 1 év alatt olyan fejlődést mutattak a srácok, hogy az valami brutál. Minden esélyünk meg volt a továbbjutásra, még ilyen csapatok ellen is.
Megmerem kockáztatni, hogy a többi csoportban szereplő csapatok közül talán 3-4 tudott volna még ennyi pontot összekaparni ebben a csoportban. Illetve ilyen játékkal bármelyik csoportból tovább jutottunk volna.
Egyetértek #25
Részben örülök, hogy ebbe a csoportba kerültünk, mert így nagyon érdekes meccseket láthattunk, és megmutathattuk, hogy ilyen ellenfelek ellen is helyt tudunk állni.
Másrészt kicsit sajnálom, mert ahogy mondtad, akármelyik másik csoportból gond nélkül továbbjuthattunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!