Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Döntetlent játszottunk a...

Döntetlent játszottunk a németekkel. Hol vannak most a hungarofób károgók?

Figyelt kérdés

Most milyen okot találtok, hogy lehessen károgni, meg szidni a magyar csapatot?

Hogy kiestünk?

A legutóbbi két vb győztessel és a legutóbbi eb győztessel voltunk egy csoportban. Innen egyáltalán nem szégyen kiesni. És nagyon közel volt, hogy továbbjussunk.

De persze most is lesz valami, ami nem jó, amiért lehet elégedetlenkedni.

Meg biztos előhozzátok majd az lgbt baromságot is. Meg, hogy magyarországot most mindenki utálja. Csak az a baj, hogy ez nem így van. Nézzétek meg a kommenteket például az mlsz instagram oldalán. Rengeteg külföldi gratulált.

És bunda sem lehet, hiszen végül sajnos nem jutottunk tovább.

2021. jún. 24. 11:01
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:

Most, hogy erre már nem tudtok semmit mondani, majd elkezdtek olyan válaszokat adni, hogy "oké" meg "unalmas" meg "nem unod még?"

Nagyon jó, de ezzel csak saját magatokat égetitek.

2021. jún. 24. 11:05
 2/32 anonim ***** válasza:
70%
Nincsenek sem hungarofóbok, sem károgók. Realista emberek vannak, akik nem döngetik a mellüket 2 pontos kiesésre. A német válogatott tegnapi kezdőjében egyébként konkrétan két ember volt a kezdőben a 2014-es világbajnok kezdőből, és ők is már jócskán túl vannak a csúcson (Hummels bombázott is egy öngólt a franciák ellen).
2021. jún. 24. 11:08
 3/32 anonim ***** válasza:
73%
Mer mit kéne erre mondani? Csak provokálni akarsz, kezdjek bele veled egy értelmetlen politikai krvanyázásba? De én égetem magam :D Amúgy legutóbb úgy láttam, győzelem nélkül kiestünk, de ez van, a magyar foci mindig is szar volt.
2021. jún. 24. 11:10
 4/32 anonim ***** válasza:
87%
Ennek a kérdésnek mi értelme?
2021. jún. 24. 11:12
 5/32 anonim ***** válasza:
70%
#5 Ez a napi feladat a ner szolgáknak egy kiló krumpliért.
2021. jún. 24. 11:14
 6/32 A kérdező kommentje:

Nincsenek károgók? Akkor ti mit csináltok?

2021. jún. 24. 11:16
 7/32 anonim ***** válasza:
67%
És te mit csinálsz?
2021. jún. 24. 11:18
 8/32 A kérdező kommentje:

És akkor mi a helyzet a franciákkal? Az szinte ugyan az a csapat, amelyik 3 éve Vb-t nyert

Ti akkor is kárognátok, ha a döntőben tizeneggyesek után kikapnánk a franciák ellen, mer "mér nem nyertünk??"

Térjetek már magatokhoz

2021. jún. 24. 11:19
 9/32 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam, hogy most is tudtok-e elégedetlenkedni. De kár volt kiírni a kérdést, gondolhattam volna, hogy igen.

2021. jún. 24. 11:20
 10/32 anonim ***** válasza:
75%
#6 Ha sikerül beleszőni az lmbt-t negatív vonatkoztatásban, ezért +1 szem krumpli bónusz jár xD
2021. jún. 24. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!