Szerintetek Eriksen már nem folytathatja a focit?
Meghűlt bennem a vér,remegtem,annyi ideig volt a földön hogy már tényleg azt hittem hogy...de most már jó hogy ez lehet a téma
Akivel ilyen történik az már nem is fog orvosi engedélyt kapni igaz?
Nyugi, nem voltál ezzel egyedül. Én nem vagyok akkora foci rajongó, de párommal néztem, kb a könnyeimmel küszködtem, annyira borzalmas volt ezt látni, nagyon sajnáltam szegényt, a csapattársait, a barátnőjét... Megrázó volt.
Hála istennek, hogy nem történt meg a legnagyobb baj!
Én azt hiszem, egy ilyen eset után már nem fog játszani.
Azért is foglalkoztat,mert interes vagyok,persze lehet mondani hogy önzőség,de a nehezén már túl van,már beszélt is,és annyira örültem mikor leigazoltuk,az új edző pedig kulcsemberként számolt volna vele :(
Nem fog már örömet okozni a zsenialitásával
Hát pedig a szívével van baj
Amúgy fura,hogy a nagyon komoly edzéseket vezénylő és intenzitást követelő Conte alatt ez nem fordult elő,hanem most a válogatottban,bár akinek alapból van valami a szívével annak mindegy gondolom
de én mindig is utáltam a válogatott meccseket,nem is olyan érdekfeszítőek és plusz teher az amúgy is sűrű programmal rendelkező játékosoknak,itt az eredménye. Meg sok sérülés is innen jön aztán a klub issza meg a levét
Kb 15 percig nem kapott oxigént az agya
Abban a pillanatban, ahogy elkezdték újraéleszteni, kapott oxigént az agya. Ez max egy perc lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!