Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek Eriksen már nem...

Szerintetek Eriksen már nem folytathatja a focit?

Figyelt kérdés

Meghűlt bennem a vér,remegtem,annyi ideig volt a földön hogy már tényleg azt hittem hogy...de most már jó hogy ez lehet a téma

Akivel ilyen történik az már nem is fog orvosi engedélyt kapni igaz?

2021. jún. 12. 23:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Nyugi, nem voltál ezzel egyedül. Én nem vagyok akkora foci rajongó, de párommal néztem, kb a könnyeimmel küszködtem, annyira borzalmas volt ezt látni, nagyon sajnáltam szegényt, a csapattársait, a barátnőjét... Megrázó volt.

Hála istennek, hogy nem történt meg a legnagyobb baj!

Én azt hiszem, egy ilyen eset után már nem fog játszani.

2021. jún. 12. 23:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Azért is foglalkoztat,mert interes vagyok,persze lehet mondani hogy önzőség,de a nehezén már túl van,már beszélt is,és annyira örültem mikor leigazoltuk,az új edző pedig kulcsemberként számolt volna vele :(

Nem fog már örömet okozni a zsenialitásával

2021. jún. 12. 23:09
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Lényegében az is csoda, hogy él. Az már csak a pláne, hogy beszél is. Kb 15 percig nem kapott oxigént az agya. Nagyon nagy szerencse!
2021. jún. 12. 23:13
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha szívével van probléma, akkor sztem abba fog hagyni
2021. jún. 12. 23:53
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Az aktív sportolói karriernek természetesen vége, de hogy sokat fogunk még vele találkozni, az biztos. Az EB-n is vissza fogják majd hozni, a döntőre mindenképpen.
2021. jún. 12. 23:58
 6/11 A kérdező kommentje:

Hát pedig a szívével van baj

Amúgy fura,hogy a nagyon komoly edzéseket vezénylő és intenzitást követelő Conte alatt ez nem fordult elő,hanem most a válogatottban,bár akinek alapból van valami a szívével annak mindegy gondolom

de én mindig is utáltam a válogatott meccseket,nem is olyan érdekfeszítőek és plusz teher az amúgy is sűrű programmal rendelkező játékosoknak,itt az eredménye. Meg sok sérülés is innen jön aztán a klub issza meg a levét

2021. jún. 13. 00:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mindenképpen részt akart venni a bajnokságon, még akkor is ha tudta hogy baja van a szivevel.
2021. jún. 13. 00:36
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként tuti, hogy az lesz, hogy a jövőben storno lesz a hozzá hasonló ismert szívbajosok élsportolása. Nem kell hősködni címszóval.
2021. jún. 13. 00:44
 9/11 anonim ***** válasza:
28%

Kb 15 percig nem kapott oxigént az agya

Abban a pillanatban, ahogy elkezdték újraéleszteni, kapott oxigént az agya. Ez max egy perc lehetett.

2021. jún. 13. 05:58
 10/11 anonim válasza:
88%
Jelenleg örüljünk annak is hogy életben van, és reméljük a legjobbakat. Személy szerint szerintem van esély a folytatására de ezt majd csak egx alaposabb kivizsgálás és sok idő multán fogjuk csak megtudni.
2021. jún. 13. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!