Milyen gyorsan kéne futnom?
Figyelt kérdés
Kilencedikes vagyok amíg nem volt iskola 6 hónapon keresztül semmit nem csináltam. Így elkezdtem mozogni. Semmi extra 2x4x10 felsôtest (fekvök húzódkodás) 2x4x20 5kg emelés (külömbözö módokon) hasprés felülés lábemelés törzsemelés és 3x1km (szünetekkel közöttük) és hát lemértem milyen gyorsan megy és 5:20-5:50 közé jött ki. Mennyire gyenge ez? Még így is eléggé leterhelö a végén. ( Nem ezért nem futok hosszabbat hanem mert volt egy lábsérülésem és hosszabbat nem bírnék.)2021. jún. 4. 19:48
A kérdező szavazást indított:
Nagyon gyenge
Nem is jó nem is rossz
Átlagos
Jóvanaz
Jó
10 szavazat
2/6 A kérdező kommentje:
Az 36 kmh. Én meg 12 körül futok.
2021. jún. 4. 22:09
3/6 anonim válasza:
Első látszik nagyon képben van :D
4/6 anonim válasza:
Amúgy gyenge. De mit vársz, nem mozogtál semmit. Hónapok, évek munkájával lehet ez sokkal jobb.
5/6 anonim válasza:
Miert pontoztatok le? :D amúgy gyenge vagy:?)))
6/6 anonim válasza:
Azért pontoztak le mert ostobaság amit írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!