Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hatásos a fogyasztó öv/sauna öv?

Hatásos a fogyasztó öv/sauna öv?

Figyelt kérdés

Valaki próbálta már? Én már csak hasról meg csípőröl akarok fogyni de nehezen megy,ezért gondoltam erre.

24L

2021. jún. 4. 10:53
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
20 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs helyi zsírégetés.

Amit látsz videón, az csak víz, izzadság. Semmi köze a zsírégetéshez.

2021. jún. 4. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg amugy is nehezen parolog el, ezért látod rajta, hogy nagyon "izzad".
2021. jún. 4. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Kb. annyira hatásos lehet mint a teleshopos bicepszre csatolható izomrángató gépezet.
2021. jún. 4. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó

xd

Amúgy igen, nincs helyi zsírégetés. Csak azt nem értem, hogy ahelyett, hogy ilyen termékeket keresel, miért nem nézel inkább kicsit utána a dolgoknak ?

2021. jún. 4. 11:41
 5/8 anonim ***** válasza:

3:

Pedig az biztos hatásos, mert mutatták, hogy Chuck Norris is ettől ilyen erős...

2021. jún. 4. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt bírom mikor a teleshopban felcsatolja valaki az ilyen övet,aztán a következő képen meg látni egy agyonszteroidozott testépítőt,akinek már az anyja hasában is külön konditerem volt berendezve,hogy demonstrálja milyen hatásos is az öv.Ő csak ezzel érte el amit elért.
2021. jún. 4. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nincs helyi zsírégetés és nem is igazán hatásosak ezek.

Ez igazából annyit tud csinálni, hogy kicsit tónusosabb izomot tudnál elérni tartós használat mellett, ha amúgy diétázol és sportolsz. Számottevő hatása nem lesz, de pl 1 év alatt esetleg lenne némi látható hatása, ha valóban diétázol és sportolsz mellette.

1 heti használatnál 0.1grammot se hiszem, hogy elégetnél vele. De pl a szaunázást is ezért javasolják, mert hosszabb ideig ha használod (tehát évek) kicsit észrevehetőbben tónusosabb az izomzat. Bár ugye erre nem is igazán van tudományos kísérlet, mert milyen kontroll csoport lenne?? Ez egyéni genetika edzés és diéta mellett. De aki ezt próbálta az így írja le, hogy használ, de hosszabb távon.

2021. jún. 4. 13:00
 8/8 anonim válasza:
66%
Szia! Nekem kicsit segített. Alapvetően edzeni syoktam, de amikor nincs energiám, segít. Nem véletlenül pingpongozott Bátorfi Csilla törölközővel a derekán. Én a Vivamax övet használom, izzadásra tökéletes, de én főleg a derékfájásomra használom. Nagyon megérte az árát. Egy gyógymasszőr 10000 Ft, a masszázsőv a legdrágább helyen a duplája. Hasra is jó tapasztalatom szerint.
2021. jún. 5. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!