Hatásos a fogyasztó öv/sauna öv?
Valaki próbálta már? Én már csak hasról meg csípőröl akarok fogyni de nehezen megy,ezért gondoltam erre.
24L
Nincs helyi zsírégetés.
Amit látsz videón, az csak víz, izzadság. Semmi köze a zsírégetéshez.
Utolsó
xd
Amúgy igen, nincs helyi zsírégetés. Csak azt nem értem, hogy ahelyett, hogy ilyen termékeket keresel, miért nem nézel inkább kicsit utána a dolgoknak ?
3:
Pedig az biztos hatásos, mert mutatták, hogy Chuck Norris is ettől ilyen erős...
Valóban nincs helyi zsírégetés és nem is igazán hatásosak ezek.
Ez igazából annyit tud csinálni, hogy kicsit tónusosabb izomot tudnál elérni tartós használat mellett, ha amúgy diétázol és sportolsz. Számottevő hatása nem lesz, de pl 1 év alatt esetleg lenne némi látható hatása, ha valóban diétázol és sportolsz mellette.
1 heti használatnál 0.1grammot se hiszem, hogy elégetnél vele. De pl a szaunázást is ezért javasolják, mert hosszabb ideig ha használod (tehát évek) kicsit észrevehetőbben tónusosabb az izomzat. Bár ugye erre nem is igazán van tudományos kísérlet, mert milyen kontroll csoport lenne?? Ez egyéni genetika edzés és diéta mellett. De aki ezt próbálta az így írja le, hogy használ, de hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!