Meilyk sport szálkásít a legjobban?
ha kardiózol és kondizol de mégsem szálkásodsz akkor szar a kajád.Akármit csinálhatsz mellette.
Napi 3-4g fehérje/tskg 1-1,5g CH/tskg
nemtudom H4xor szerintem annyi fehérje meg ch sok... én próbáltam annyival jól jött a tömeg de zsírosodtam is most a szénhidrát hintáztatást próbáltam ki abban van némi okosság.
Igazából valamilyen kiegészítőedzésre is gondoltam persze nem állandóan ugye az izom annál jobban nő/formásodik minél több/változatosabb inger éri.
tömegelés ugyan ez csak fordítva.Szálkásításhoz ez kell.Így állítsd be az étrendedet az edzést+kardiót meg úgy ahogy eddig volt.Vegyél tejsavót,glutamint,BCAA-t.
Pár hónap alatt le fog pucolni teljesen
Falmászás,sziklamászás.
Vannak a mászótermek,na az eléggé szálkásít hidd el.
Én ezt a sportot űzöm és full szálkás vagyok
Abból amit írtál, te vagy nagyon endomorf vagy, vagy valami hibádzik a kajáddal. Feltételezem pihensz eleget és nem stresszelsz túl sokat, mert ezek is hátráltatnak.
Nem elég csak a bevitt kalóriát számolni, az sem mindegy milyen minőségű kajából van megoldva! Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!