Mit csináljak ha utálom a tesit?
Figyelt kérdés
Sziiasztok egy lány vagyok és ha arra gondolok ,hogy holnap lesz két tesim is gyomorgörcsöm és sírhatnékom támad ugyanis a többi lány ha kimegyek az öltözőböl elátkoz és a halálomat kívánja ugyanis belátnak a fiúk (nem mennek még az öltöző közelébe se) . Mit csináljak?2021. máj. 31. 16:07
1/11 A kérdező kommentje:
Ja azt kifelejtettem,hogy az se jó ha ott maradok mert ilyenkor közlik ,hogy nem kell megvárni
2021. máj. 31. 16:07
2/11 anonim válasza:
Tesizz, hogy bírd a brutál szexet!
4/11 anonim válasza:
Ha nem mennek az öltöző közelébe a fiúk, akkor hogyan látnak be? És miért pont téged piszkálnak?
6/11 A kérdező kommentje:
Mert én megyek ki elsőnek és nem tudom én se
2021. máj. 31. 20:26
7/11 anonim válasza:
Nehari, kérdező, de őszintén nem értem. Annyit tudok csak mondani, hogy a mozgás és sport elképesztően fontos, főleg a te korodban, úgyhogy örülj csak a tesinek és csináld rendesen a gyakorlatokat. Minden mást ignorálj, csak a mozgás a lényeg. Ha játék van, akkor persze érezd jól magad közben.
8/11 anonim válasza:
Uj vagy, vagy semelyik csajjal nem vagy joba? Ha ilyen rossz a tarsasag en biztos sulit valtanek.
9/11 anonim válasza:
Szóval neked nem a tesivel, hanem az átöltözéssel van bajod? Esetleg idióták az osztálytársnőid, és ez ilyenkor jön ki a legjobban?
Szerintem azért szekálnak, mert látják rajtad, hogy téged ki lehet így csinálni. Ne hagyd magad. Ne foglalkozz velük. Nyugodtan mondd meg nekik legközelebb, hogy hagyjanak békén a hülyeségeikkel. Ha ki akarsz menni, majd kimész, ha meg maradni akarsz, akkor maradsz, semmi közük hozzá.
10/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat
2021. máj. 31. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!