Valaki egy kis segítség?
Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek, és a 169cm-emhez 68kg vagyok a testzsír százalákom kb 11-12%, csak egy szimpla véleményt szeretnék, hogy ez vékonynak számít e, tudom nem vagyok izmos, de ezen még alakítok. A sport, amit űzök calisthenics, amit eddig el tudtam érni az az lábas front lever.2021. máj. 29. 15:20
1/11 anonim válasza:
Ez így bemondásra kevés lesz. Egy képpel többet érnénk, hogy tudjunk véleményt mondani a formáról.
2/11 anonim válasza:
Nem tudsz egy fej nélküli képet küldeni?
3/11 anonim válasza:
A leírás alapján ez a srác a te paramétereiddel rendelkezik. Ez egy átlagos, sportos, esztétikus forma. Ha normálisan táplálkozol, akkor ezt calisthenics-szel egy év alatt simán el lehet érni a nulláról is.
4/11 anonim válasza:
azt sem tudjuk, hogy fiú vagy lány vagy
5/11 A kérdező kommentje:
Egy képet feltöltök és bocsánat elfelejtettem közölni a nemem, ami férfi és 17 éves vagyok
2021. máj. 29. 19:54
8/11 anonim válasza:
Azt a 11%-os testzsírt szerintem mérd meg még egyszer. Amúgy szép homokóra alkatod van.
9/11 anonim válasza:
Mellre nem fogsz edzeni? Csak karozni és hátazni?
Kicsit úgy nézel ki, mint aki csak húzódzkodni szokott, semmi egyebet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!