Hogyan gyakorolhatnék mielőtt elmegyek egy hip hop táncórára?
Szia. Szerintem az jó ha fizikailag fel vagy készülve, de az akrobatikus rock amd roll miatt ez sztem pipa. :)
Én kezdő, alap lépéseket néznék meg, vagy csak simán koreográfiákat, mint amikor elkezdesz angol filmet nézni a myelv miatt, de lehet hogy csak rosszul tanulnám meg, és dupla annyi idő lenne az újat helyesen megtanulni. Ha úgy jelentkeztél hogy teljesen kezdő vagy, sztem nem várják el hogy tudj valamit. Edetleg kis plusz pont, ha nem tök """hülyén""" mész oda:)
Kezdős órára menj, ott mindent megtanítanak. 8. éve hiphopozom, én is csak úgy “besétáltam” az első órámra, és ott tanultunk alaplépéseket és koreográfiákat is. Ez úgyis fokozatosan megy, minden lépést el fognak magyarázni. Én már haladós órára járok, de még mindig tudnak újat mutatni. 🤷♀️ Ha mindenáron gyakorolni akarsz, nézegess alaplépéseket, sok youtube videót láttam a témában. Koreot tök felesleges megtanulnod, amíg nincs tanár, aki kijavítsa a lépéseidet/mozdulataidat.
Egyébként pedig a No Comment Hip Hopot ajánlom! ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!