Valakinek tapasztalata a zoknicipőről?
2.0-ás skinnerem még nincs. tavaly nyáron vettem kettőt (egyet napi használatra egyet meg vízpartra, csak ugye a covid miatt a vízpartból semmi nem lett), elég sokat használtam, főleg városban
2 baja van, amúgy baromira bejött, szándékomban áll egy 2-est is venni idén
szóval:
1. semmi csillapítása nincs, az aszfalt pedig elég kemény, a járda túl sima, akkor már sokkal kellemesebb a rücskös autó aszfalton járkálni vele.
ellenben fűben, sárban, homokban, nagyon jó, szóval meg kell tanulni benne járni, nem lehet úgy sarokra érkezni mint cipúben, erre oda kell fiygelni az elején.
2. mivel leginkább városban használtam, eléggé hamar elkopott egy-két helyen, a gumi néhol megtört, a legelején abaszolút vízálló volt, mostanra szívja a vizet, de ettől még lehet benne mászkálni, meg vettem cipőjavító gumit (két komponensű, deszkás cipők javtására fejlesztették ki) szóval nagyjából egy szezont bír ki, napi használat mellett városi környezetben.
ezt szóvá tettem a gyártónak is (erre azt mondták, hogy nem városi környezetre tervezték), szóval lehet hogy a durabilityn javítottak a 2.0-nál. és mivel fel tudsz venni bele több zoknit is, még tavaly november elején is ebben mászkáltam mindenhova.
ja és még egy fun, ha esett az eső, száraz felületen vicces nyomot hagy, akár egy zokni
amúgy jobban bejön mint a vibram five fingers (idén meg ezt vettem, próbaképpen)
szóval alapjaiban véve, nekem bejött, de drága hobbi ha javítgatás helyett 2 havonta újat veszel (persze tudom, máshol 55 euró havonta sem pénz)
1:
Bocs, de nekem is van egy kérdésem. Futsz benne? Ellentmondókat olvastam arról, mennyire jó futásra, van aki szerint jó, van aki szerint viszont elcsúszik, ezze ldörzsölve a talpat, így könnyen vízhólyagok jöhetnek létre.
Szoktam mezitláb futni, ce van ahová kellene valami, ami minimálisan védi a talpam, ez szimpatikusabbnak tűnik, mint a five fingers.
nem futok benne. nem szeretek futni. kerékpár és görkori. nekem amiatt tetszett meg amikor üvegszilánkon ugráltak benne. meg szeretek mezítláb mászkálni, és ugye városban nem túl biztonságos. egyébként okozhat vízhólyagot, ha mezítláb vezel fel, és csúszkál benne a lábad de zoknival nem volt ilyen gondom. plusz az 1.0 még másfajta méretezés, az M egy kicsit nagy volt, az S meg kissé szűken éppen hogy jó, ezért is hagytam meg azt úszásra.
"Szoktam mezitláb futni, ce van ahová kellene valami, ami minimálisan védi a talpam" erre szerintem tökéletesen megfelelne, nem szűrja át az áagcska, tüskét nem tudom, biztos van ami átszúr bármit (én nem léptem bele semmi oylanba, ami átszúrta volna)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!