Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olyan edzős videó youtube-on,...

Olyan edzős videó youtube-on, amivel tényleg jó kezdeni?

Figyelt kérdés

[link]

Előző héten ezt probáltam meg. 10percig jutottam benne, aztán négy napig olyan izomlázam volt, hogy nehezemre esett sétálni, vagy csak megfordulni az ágyban.

Van olyan tényleg hasznos hasonló videó, ami egy fokkal könnyebb? De hatásos kalóriaégetés szempontjából?

Az étrend már megvan, már csak a sport része kéne. Kb 10-13kilót kéne leadnom.

2021. máj. 25. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

belenéztem és szerintem ennél alapabb nehezen van.

könnyíteni én úgy könnyítenék rajta, hogy először csak minden páratlan blokkot csinálnék meg. és ha azok mennek komolyabb kifáradás nélkül akkor mehet az egész (páros blokkok alatt pihennél természetesen.)

2021. máj. 25. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Nem rosszak az aerobic szerű dolgok, de ha full kezdő vagy én inkább olyat javasolnék, ami "low impact". Másrészt szerintem a legelső az általános aktivitás növelése, szedd le a Pacer appot, figyeld egy hétig, hogy átlagosan hányat lépsz naponta, és kezdd el progresszíven növelni. Tudom, hogy séta "semminek" tűnik, de ez egy alap dolog, igaz nem éget sokat, de nem megterhelő, gyakorlatilag evolúcióbiológiailag is arra vagy tervezve, hogy sétálj, tehát minden szempontból jobban fogod érezni magad, másrészt mentálisan is segít, mert érdemes nem olyan mozgásokkal kezdeni, amik extrém módon kilendítenek a komfort zónádból.
2021. máj. 25. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon alap, növel az állóképességedet gyors sétával
2021. máj. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!