Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a neve ennek a "sportnak"?

Mi a neve ennek a "sportnak"?

Figyelt kérdés
Azért egyébe kérdésekbe írtam ki, mert ez nem is igazán sport, vagy nem tudom, de valahol láttam egy olyan dolgot ahol emberek érnek egymáshoz. Ez most hülyén hangzik tudom, de ez volt a lényege, hogy folyamatosan a másikhoz kellett érned, és ez valami tánc.

2021. máj. 25. 00:02
 1/4 MadSeal ***** válasza:
91%
Fogócska
2021. máj. 25. 01:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kabbadi?

Indiában, Pakisztánban játszák.

Két csapat játsza, de nem azonos összetételű csapatok vannak fenn. Van egy elfogó-csapat, meg van egy menekülő.

A pálya kb. akkora, mint egy focipálya, talán kisebb, de még mindig elég nagy füves térség. A középvonalon van letéve két jel (zsák), innen indul a menekülő, és ide fog majd visszatérni.

Kb. 10 méterre áll fel az elfogó-csapat. Ők kéz a kézben várják a menekülőt.

A menekülő elindul a fogók felé, a fogók hátrálnak, hogy minél előbb minél messzebb kerüljenek a kezdőponttól/céltól. A menekülő követi őket, és a 4 ember egyikét megérinti. A megérintett ember lesz az üldöző, előle igyekszik a menekülő visszaérni a kezdővonalra. Az üldözőnek meg nem elég megérinteni, hanem tényleg meg is kell állítani az ellenfelet, gáncsolással, ledöntéssel, leszorítással, kb. csak ütni-rúgni harapni nem ér, és nem elég csak földre vinni, ott is kell tartani.

Ha a menekülő visszajut, pontot kap, ha elfogják akkor a fogók kapnak pontot.

2021. máj. 25. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Pogó?
2021. máj. 25. 21:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos egyelöre egyik sem nyert, de köszi, vàrom mèg a vàlaszokat, talàn
2021. máj. 26. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!