Balazs1256 kérdése:
15 èvesen lúdtalp elleni torna?
Figyelt kérdés
Szerintetek 15 èvesen hasznàlhat mèg a làbtorna?2021. máj. 24. 10:25
1/2 anonim válasza:
Használ felnőtteknek is, számodra pedig még inkább hasznos. Nekem egyébként az segített, hogy (már felnőttként) természetes talajon elkezdtem napi rendszerességgel mozogni mezítláb (a kertben sportolok), neked is hasonlót javaslok. Én télen is így csinálom, viszont ha te nem bírod a hideget, akkor azt tanácsolom, hogy hidegebb időben válts át bent valamilyen lábtornára/mezítlábas sportra.
Nekem a kinti edzéstől kb. két év alatt eltűnt a lúdtalpam.
2/2 anonim válasza:
gerinc tornát, jógát is végezz. nekem a gerincferdülésem miatt vagyok lúdtalpas s hiába vagyok mezitláb mindenhol. úszok is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!