Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem akar vastagodni a...

Miért nem akar vastagodni a lábam? Milyen edzést ajánlotok? F

Figyelt kérdés
Magas férfi vagyok nagyon hosszú lábakkal, hosszú ideje próbálom izmosítani a lábaimat, de sehogy sem akar összejönni. A felsőtestem kis terheléstől is egész szépen fejlődik, viszont a lábam nagyon vékony akárhogy edzek rá (a combom felső részének kerülete 56 cm, az alsó rész kerülete 43cm). Sajnos így nagyon gázul nézek ki, mit lehetne tenni hogy legalább átlagos méretű lábaim legyenek?
2021. máj. 21. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen lábakkal én még nem nevezném magam férfinak, na szevasz ┌( ಠ_ಠ)┘
2021. máj. 21. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
A diéta rendben van? Lehet, hogy a táplálkozáson úszik el az egész, nem az edzésen.
2021. máj. 22. 01:04
 3/5 anonim ***** válasza:
egyél több fehérjét. azt megkérdezhetem, hogy mikor kezdtél edzeni? mert ha az első félévben vagy, akkor csak annyi van, hogy neked a felső testeden jobban megtapad az izom, mint az alsón, de ez idővel kijavul majd
2021. máj. 22. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Futás, bringázás.
2021. máj. 22. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagy súly, 4-6 ismétlés!
2021. máj. 23. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!