Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri edzőterembe mennem?

Megéri edzőterembe mennem?

Figyelt kérdés
Szeretnék min 10 kilót fogyni, de nem tudom ezt milyen mozgásformák segítenék elő. Itthon van egy futógépünk, amit mostanában sokszor használtam. Ez elég lenne? Tudom, hogy fogyáshoz persze étrend stb. is kell, de például így akkor megéri elmennem edzőterembe? A kardió lehetőségem meg van, és míg nem fogyok le annyit amennyit szeretnék, a súlyos edzések nekem nem annyira fontosak.
2021. máj. 21. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges. A futás elegendő a fogyáshoz, én is azzal adtam le most 15 kilót. Minimum 30 perc, hetente kétszer-háromszor.

Egy olcsó órát esetleg szerezz be, ami méri a pulzusodat meg az edzés idejét, távját.

Egyébként miért nem odakint futsz? Szerintem szórakoztatóbb.

2021. máj. 21. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell.
2021. máj. 21. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a súlyzós edzés számodra nem fontos, akkor nem éri meg edzőterembe menni. Neked a fogyás a cél, ergo az edzés másodlagos. Az elsődleges egy olyan étrend, ami kalóriadeficiten alapszik. Ez azt jelenti, hogy a diétád során több kalóriát kell elégetned, mint amennyit beviszel. Ha ez megvan, akkor fogyni fogsz. A kalóriadeficit elérésében segíteni fog a futópadozás. A futás egyébként javítja az állóképességedet, és erősíti az alsótestedet is.
2021. máj. 21. 23:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Inkább menj ki futni, mert rossz időben is sokkal nagyobb élmény, mint a szobában. A levegő is jobb.
2021. máj. 22. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!