Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a stalkerekről,...

Mit gondoltok a stalkerekről, akik illegalisan jutnak el Pripjatyba? Amennyiben lenne lehetőségetek eltúrázni oda, ti részt vennétek benne?

Figyelt kérdés
Nem hivatalosan leszervezett túráról, hanem a stalker (hosszú túra, engedély nélkül) formátumról van szó. Nemrégiben láttam Shiey videóját és rendesen megmozgatta a fantáziámat :)

2021. máj. 19. 00:31
 1/3 anonim ***** válasza:
51%
Tarkovszkij fanatikusok.
2021. máj. 19. 07:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mára már elmúlt a "varázsa" a zónának.

Főleg mióta a sorozat is kijött és mindenki is oda akar menni. Sugárzási szint sem olyan veszélyes ha nem hónapokig van ott az ember, viszonylag sokan "jönnek-mennek" arra. Főleg mióta kész az új szarkofág.

Maga a város meg olyan lehet mint mondjuk itt Szentkirályszabadja, csak sokkal nagyobb. És a lepusztultság miatt lehet veszélyes.

2021. máj. 23. 12:27
 3/3 KomradeKat válasza:
100%
Nekem mindenképpen bakancslistás a hely, lehetőleg így, azaz nem leszervezett túraként, szóval ja, bármikor is mennék.
2021. máj. 27. 01:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!