Rúdtáncolók a hüvelyetek nem telik meg levegővel lefele, függőleges helyzetben?
Figyelt kérdés
Gyertya állásba sajnos mindig tele megyek levegővel és kellemetlen hangok keletkeznek. Szeretnék rudtáncolni elkezdeni, de félek, hogy kellemetlen lenne.#rúdtánc #Rúdtáncolás
ma 00:29
1/7 anonim válasza:
"Művészetek" rovatban is kérdezted? Szerintem ott nem moderálnák ki, mert ez a kérdés tényleg komoly!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet. Szeretnék tényleg választ kapni, olyan nőktől akik aktívan edzenek így. Utána olvastam, hogy esetleg okozhatja medencefenék gyengesége, viszont nyugalmi helyeztben nekem nincs problémám. Nagyon szeretném elkezdeni, volna is lehetőség végre itt a környékben, de egyszerűen annyira feszélyez a dolog, hogy nem merek bejelentkezni órára.
ma 01:16
3/7 anonim válasza:
Szerintem az oktatót is nyugodtan megkérdezheted a témában, mert biztosan nem vagy egyedi eset. Talán valamilyen hüvelybetét használata lesz a tuti megoldás.
🤔
Na meg a témát illetően nem kell szégyenlősködni, hisz a rúdtánc nem egy apácák körében gyakorolt diszciplína - az az egy már biztos!
😆
4/7 anonim válasza:
Rúdtánc órákon csak megéled a nöiességed, semmitől nem kell félni
5/7 anonim válasza:
Rúdtáncolok már lassan 3 éve, és még sosem tapasztaltam ilyet, amit leírtál. És egy lány sem mesélt még soha hasonlóról, aki ide jár. Tényleg érdemes lehet az oktatóval beszélned, ő biztos felkészültebb a témában.
6/7 anonim válasza:
Ezt megkérdezhetné a korcsolyázó, balettozó, futó, talajtornász sőt minden sportoló is.
7/7 anonim válasza:
Ennek a jelenségnek a medencefenék izmainak gyöngesége áll, késöbb ebböl lesz méhsüllyedés meg más problémák, ha nem teszel ellene.
Ami hatásos, az az intimtorna Kriston Andreától, azzal teljesen meg tudod szüntetni a problémát.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!