Akik nem versenysportolók és túl fiatalok, hogy oltást kapjanak, azok szülői felügyelettel mehetnek edzeni?
Figyelt kérdés
Mert ugye védős kártya nélkül nem lehet bemenni.2021. máj. 15. 14:44
1/11 anonim válasza:
Beszéljetek az edzővel, hogy mi a helyzet ezzel, mennyire szigorúan nézik. Lehet emiatt direkt a szabadban edzenek, nem beltéren (szabadban miért ne lehetne mozogniuk).
Ha a logikáját nézzük, attól nem lesz védett hogy te is mész, bár ugye felesleges azt keresni a kártyás hülyeségben.
2/11 A kérdező kommentje:
Kérik, rendőr suliba van az edzés, suliba be engednek nélküle, edzésre nem, logika tényleg nincs benne.
2021. máj. 15. 16:03
3/11 anonim válasza:
De miert hany eves vagy? Mar a 16osokat is oltjak. Egy verseny papir meg ugy 4 ezer
4/11 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó jelenleg, 14-15évesekről, bár én is regisztráltam de nem jeleztek még semmit.
2021. máj. 15. 16:09
5/11 anonim válasza:
Ja ertem. Elvileg akkor csak beoltott nagykoruval mehet (aminek semmi ertelme persze). Esetleg igazoljanak le vhol es mehetnek. Am ha foglalsz idopontot 1 nap alatt mehetsz oltasra
6/11 A kérdező kommentje:
Én felhívtam a háziorvost, ott regisztráltam ahol mondta, még semmi sem történt.
2021. máj. 15. 16:19
7/11 anonim válasza:
Igen es utana lehet idopontot foglalni neten h meggyorsitsd. Ha arra varsz h hivjanak lehet hetek v honapok mulva fognak 🤷♂️
8/11 A kérdező kommentje:
És ahhoz nem kell érvényes regisztráció?
2021. máj. 15. 16:31
9/11 A kérdező kommentje:
Olyan jó, hogy ennyire oltani akarnak mindenkit, de még így se lehet 1-ről a 2-re jutni..
2021. máj. 15. 16:31
10/11 A kérdező kommentje:
A rendszer azoknak biztosít lehetőséget egyéni oltás időpontfoglalásra, akik előzetesen regisztráltak a vakcinainfo.gov.hu felületen, jelezve ezzel az oltás iránti igényüket. Kérjük, ellenőrizze előzetes regisztrációjának érvényességét az alábbi weboldalon.
2021. máj. 15. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!