Miért kattog mindenem edzés során?
Aerobik edzéseken pl. térdhúzáskor a combtöveim vagy a hátam, nem is tudom pontosan hol. Nem érzem a pontos helyet és fájdalmat sem, csak hallom a furcsa hangokat.
A vállaim is, de azok kevésbé. A combtöveim mindig is ilyenek voltak. Belső comb edzésnél talajgyakorlatoknál már iskolában is kattogósak voltak.
Ez rendellenesség?
Fogok orvoshoz menni nemsokára. Addig is szabad mozognom ezzel? Mert egyébként jólesik.
Igen, szerintem is belőlem is többféle hang jön.
Mobilis? Mobilisnak mobilis vagyok, abszolút tudok közlekedni meg ilyenek:) Hajlékonyra gondoltál? Spárgázni egyáltalán nem tudok meg semmi ilyesmit.
Azt tudom, hogy derékban össze vannak csúszva csigolyáim, erre speciális talpbetétet kaptam. Mert volt idő, hogy a járás fájdalmat okozott. Akkor a csípő tájon, fenéknél, a forgókban éreztem fájdalmat.
Most nincs sehol fájdalom, csak ez a rémes hang. Olyan, mint amikor váltasz a biciklin és a lánc átkattan. Tisztára olyan érzésem van a gerincem táján. Combban pedig tompa kattanó hang van, mintha meg lenne ott kopva valami.
Nekem is kattogott az egyik könyököm pár hétig sportolás közben, pedig előtte is nyomtam. Mozogtam tovább, aztán hirtelen elmúlt. Én is azt olvastam, hogy ha nem fáj, akkor nem gond. Az tény, hogy idegesítő tud lenni.
Majd írd meg, mit mondott az orvos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!