Combra hízás hogyan kell?
Figyelt kérdés
A combomra szeretnék hízni, még nem próbálkoztam bármivel is ezzel kapcs valaki adjon jó tanácsokat:( nagyon nem vagyok meg elégedve az alakommal nemrég hagytam abba az ilyen gugolasokat de azt csak a fenekem miatt hatékony is volt be vált de csak 1honapig csináltam, vlki mondta hogy gugolasokat kell csinálni hogy a combom nagyobb legyen. Szerintetek?2021. máj. 13. 16:23
1/2 anonim válasza:
Hízni nem tudsz csak oda. Max izmosodni.
2/2 anonim válasza:
Te nem tudsz olvasni, kérdező? Lehet, hogy nem. Semmi baj. Ha tudsz, akkor olvasgass vissza ezen az oldalon és szembesülj vele, hogy ez már az ezredik ilyen kérdés csak a héten?
Te tanultál biológiát általános iskolában? Lehet, hogy nem. Semmi baj. Nincs olyan, hogy egy konkrét testrészedre hízol, a többire meg nem. A szervezeted komplex módon raktározza a zsírt a testeden, maximum nem szimmetrikusan. Nincsen helyi hízás, ahigy helyi fogyás sem. Vagy amblokk hízol, vagy amblokk fogysz.
Keress fel egy személyi edzőt, te akkor jársz a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!