Mikortól lehet majd oltós kártya nélkül edzésre menni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 13:43
1/8 anonim válasza:
Most is lehet. Versenyengedély + sportorvosi kell hozzá. De tudom, nem erre gondoltál. Elvileg augusztusig tartanak ezek az állapotok, de ez nem azt jelenti, hogy augusztusban nem hosszabbítják meg az érvényben lévő rendelkezéseket
2021. máj. 11. 13:55
2/8 A kérdező kommentje:
Két helyre járok, mindkét helyen kérik mivel zárt tér, ha szabadtári van néha arra mehetek.. Persze suliba, gyakorlatra mehetek meg tömött buszon az oké, de miért kell ezt nem értem..
2021. máj. 11. 14:46
3/8 anonim válasza:
Egyes vagyok. Elég, ha a tisztifőorvos érti:) Amúgy kockázat, kontakt csökkentés. Pl. kondi(30%)+BKV(70%)=100%. A BKV-t nem tilthatja be, a kondtit igen, máris nyert 30% mínusz kontaktot. Plusz a szakma. Egyik diplomám közegészségügyi, pontosan megvan a menete a járványügyi intézkedéseknek. Helyesen járt el a kormány és a tisztifőorvos is.
De gondold el, mekkora botrány lenne, ha pl. a tömegközlekedést tiltanák és a munkába járást (pénzkeresést), helyette a konditermeket és a kocsmákat hagynák nyitva. Még te sem helyeselnéd, igaz?
2021. máj. 11. 15:42
4/8 A kérdező kommentje:
Igen de szabadtérire mehetek ugyan azokkal+a kártyátlanokkal, bentre meg nem, így logikátlan, mellesleg kórházban vagyok gyakorlaton, a beteg emberek közé már oltás se kell??? Nekem ez így elég fuck logic.. Na igen kocsma is ott maszk nélkül ihatsz a teraszon bármi nélkül, de az úton egyedül kell a maszk.
2021. máj. 11. 15:53
5/8 anonim válasza:
Annyira helyesen járt el a kormány, hogy top 1 Magyarország a halálozások tekintetében, míg a svédek, akik amúgy nem mellesleg a tudomány segítségével kezelték a helyzetet, azok a top 20-ban sincsenek benne, lmao.
Jól látod, kérdező, hogy semmi értelme nincs az intézkedéseknek, szerencsére én Ausztriában élek, itt lehet csinálni majdnem mindent, úgyhogy nekem van edzésem.
2021. máj. 11. 20:54
6/8 anonim válasza:
Ősztől vagy jövőre
2021. máj. 11. 21:00
7/8 anonim válasza:
Ha lesz egy tokos valaki aki bepereli a Magyar allamot ! Van egy e.u. szabalyzat, amelyik minden tagallamra kotelezo. Kimondja hpgy az oltas NEM lehet kotelezo , es egyik orszag sem tehet megkulomboztetest oltott es nemoltott kozt !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!