Közlekedési Kártyát mikortól kötelező használni?
Hallottam egy hírt,hogy utazási kedvezményeket,tömegközlekedési eszközökön,úgy lehet majd csak igénybe venni,ha lesz Közlekedési kártyám.2018.január 1.-től.
Budapestieket,vagy vidékieket is érinti ez a dolog?
Aha, kinek, mi nem tetszett a válaszomban?
Ezerrel megy az országban a dezinformáció, felhívom rá a figyelmet és erre le vagyok hurrogva. Köszi.
Szerintem kötelező sose lesz.
Ha ezt mégis meglépnék, akkor tuti lenne fejmosás diszkrimináció miatt.
Nálunk is van kártya, de ugyanúgy működik a papir alapú jegy és bérlet rendszer.
Ahogy Londonban is.
Egyébként nem csak a vidéki 65 év felettieket diszkriminálná. Budapesti lakcimmel nem rendelkezőt is igényelhetnek majd kártyát? Ha nem, akkor mi lesz az ingázókkal?
tegnap 19:41
A kártyának nem sok köze van csak a 65 felettiekhez. A cél, kiváltani a papír alapú jegyet, bérletet, plusz a 65 felettiek regisztrálása az ingyenes utazáshoz.
Gondolom, az utóbbival talán pontosítani lehet, hányan utaznak ingyen pl egy hónapban. Ennek a főváros hozzájárulásában van jelentősége a BKK-nak.
A lényeg az, hogy ez is, egy NET-en terjesztett politikai pánikkeltés...!
(az állampolgár addig sem gondolkodik a kormány egyéb intézkedésein, míg ezen "rágódik")
lásd:
BKK
A szolgáltatók nem hallottak változásról
pl.
A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ nyilatkozata:
"– Az, hogy ez az új rendszer már 2018. január 1-jétől élesben működne, egészen kizárt – "
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!