Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdekelne, hogy aki Astra...

Érdekelne, hogy aki Astra Zenecát kapott, mennyi idővel utána tudott újra edzeni?

Figyelt kérdés
Az Astrának az első adag után ugye elég heves, erőteljes az oltási reakciója, nálam is az volt. Tegnap délelőtt kaptam, tegnap estétől ma estig borzalmasan voltam, most kezdek újra jól lenni. Nagyon szeretnék minél hamarabb újra edzeni, de az oltott karom még fáj, egy kancsó vizet megtartanom is nehéz, nemhogy súlyzót emelgetni, vagy fekvőtámaszokat nyomni. Ti mennyi idő után tudtstok újra edzeni? Gondolom nem szabad most erőltetni? Csak már most hiányzik a mozgás.
2021. máj. 5. 20:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Saját felelősségre már másnap edzettem (nem volt túl kellemes, így ezt csak erős idegzetűeknek ajánlom). De két-három nap múlva már szinte biztosan lehet újra kényelmesen edzeni.
2021. máj. 5. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
2-3 nap után mehetsz
2021. máj. 6. 02:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amíg fáj a karod, edzzél lábra, guggolj, fuss, kerékpározz.
2021. máj. 6. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!