Opel Astra Sport Tourer 2. 0 CDTI 121kw 165LE meglévő tulajdonosok véleménye érdekelne!?
Figyelt kérdés
Meglévő tulajoknak a véleménye érdekelne, hogy megbízható a kocsi hosszútávon?Jelentkezett valakinél valami nagy probléma mióta nála van? Mikre figyeljek oda ha ilyen tipust veszek.
Autócsere előtt állok és ezzel a kocsival szemezgetek nagyon, mert mind formában,mind beltér,felszereltség,mind pedig fenntarthatóság szempontjából ez a legkedvezőbb a vw,skoda,audi csoporthoz képest. Totalcaron, autonavigatoron,vezess.hun csak pozitívat írtak az autóról,de viszont népitéletet ezzel a motorral szerelt modellről nem találok.
Ha valakinek van ilyen autója,írja már le nekem a tapasztalatait (pozitív/negatív) a kocsival kapcsolatban.
2017. jan. 15. 20:27
1/1 anonim válasza:
Nemrég vettem én is 1,7-es J-s astrát kombiba. 2 éves. Nincsen vele probléma. a rendszeres olajcserére figyelj oda, a szűrőcserére, az üzemayag-szűrő cserére, akkor nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!